«Βήμα» πρόκρισης για Ηρακλή

«Βήμα» πρόκρισης για Ηρακλή

Οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΔΑ έκαναν ένα ακόμα «βήμα» για την διατήρηση των «σκήπτρων» τους

από Νάσος Φακίδης
στις 06/12/2018
στην ΕΠΣΔA

 

Ηρακλής Ελευσίνας – ΑΕ Ζεφυρίου 4-1

 

Ο Ηρακλής Ελευσίνας επιβλήθηκε με 4-1 της ΑΕ Ζεφυρίου στο «Γ. Ρουμελιώτης» και έκανε το πλέον αποφασιστικό «βήμα» για να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση ενόψει και του επαναληπτικού στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρήσουν τα «σκήπτρα» τους στην διοργάνωση.  Οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΔΑ, οι οποίοι αγωνίστηκαν με αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες τους στην αρχική τους σύνθεση, προηγήθηκαν στο 6ο  μόλις λεπτό με τον Κατσάφαρο, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Κωσταντινίδη στο 17’. Ωστόσο, ο Κατσάφαρος στο 42’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ομάδα της Ελευσίνας, με τον Κόρμαλη στο 50’ να «ανεβάζει» τον «δείκτη» του σκορ στο 3-1. Ο 16χρονος Καφαντάρης στο 77’, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με σουτ στην «κίνηση» μετά από κόρνερ, δικαιώνοντας για μία ακόμα φορά τον προπονητή του με το τέρμα που πέτυχε αλλά και με την εμφάνιση του συνολικά στο ματς. Τέλος, ο Γιάννης Καλλιτζάκης, έκατσε στον πάγκο του Ηρακλή Ελευσίνας λόγω απουσίας του προπονητή Μιχάλη Κατσάφαρου για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Διαιτητής ήταν ο Αλιάγας με βοηθούς τους Φαρμάκη και Θωμόπουλο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ: Τζωρτζινάκης, Τοπτίδης (11′ λ. τρ. Μάχλης), Μπίμπα, Σκαμαντζούρας, Διγκράν (80′ Τερζίου), Καφαντάρης, Πατσιονίδης (86′ Παροτσίδης), Μπακάμης (35′ λ.τρ. Κόρμαλης), Κατσάφαρος, Καλογρίδης, Τσεβάς

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ: Μποζίκης, Μπακόπουλος(81′ Σερεμέτης), Γκετσάι (40′ λ. τρ. Βουμβλινόπουλος), Ζέρβας, Μουράτογλου, Καλαμιώτης, Χατζηγιάννης (84′ Παπαδολιάς), Σπηλιόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σπυρόπουλος, Μπουρλής (81′ Νταλιπάι)