×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Σίφουνας ο Ασπρόπυργος

Σίφουνας ο Ασπρόπυργος

Την πρώτη ήττα μετά από σχεδόν 3 μήνες και συγκεκριμένα από τις 17 Ιανουαρίου γνώρισε ο ΠΑΟΚ Μάνδρας που ηττήθηκε κατά κράτος από τον Ασπρόπυργο με 4-1.

από
στις 05/04/2015
στην ΕΠΣΔA

ΠΑΟ ΚΟΥΝΤΟΥΡΩΝ ΜΑΝΔΡΑΣ - ΕΝ.ΠΑΝΑΣΠΡ/ΚΟΥ-ΔΟΞΑ 1-4

Ο Ασπρόπυργος κυριάρχησε από το πρώτο λεπτό με το αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο ενώ οι γηπεδούχοι δε κατάφεραν σε κανένα σημείο να δείξουν το καλό τους πρόσωπο και να καταφέρουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 45’ με τον Παντελή Κοπαλά να δίνει το προβάδισμα στην εκπνοή του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος μόνο ο Ασπρόπυργος υπήρχε μέσα στο γήπεδο με τον Τσεβά να βρίσκει δίχτυα δύο φορές στο 67’ και το 87’ κλειδώνοντας το παιχνίδι. Ο Χίντι που είχε μπει ως αλλαγή στο 63’ χρίστηκε σκόρερ στο 89’ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Το γκολ της τιμής για τον ΠΑΟΚ πέτυχε ο Μπέλσης στο 66ο λεπτό.

Διαιτητές: ΠΑΓΩΝΑΣ Γ., ΠΑΓΩΝΑΣ Δ., ΠΛΑΚΑΣ Χ.

ΠΑΟΚ Μάνδρας: Τσέπερης, Μπόνο, Δρούγος, Θεοδωρόπουλος, Στίλα(57’Στεφανίδης), Μπέλσης(73’Λάλας), Καζαντζίδης, Παπακωνσταντίνου, Λάσκος(61’Κόρμαλης), Στέρπης, Ευαγγέλου.

Ασπρόπυργος: Δήμας, Φωτιάδης(54’Πολυτάρχου Κ), Καγκελίδης, Μουζάκας, Τσιανάκας, Φραγκόπουλος, Καπίδης(63’Χίντι), Καλογρίδης(87’Πολυτάρχου Φ.), Τσεβάς, Κάτσος, Κοπαλάς.