×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

«Καθάρισε» με Τσαούση η Νέα Πέραμος

«Καθάρισε» με Τσαούση η Νέα Πέραμος

Με τον Σωτήρη Τσαούση να βρίσκεται «on fire» η Νέα Πέραμος νίκησε τον Ειδυλλιακό και συνεχίζει απερίσπαστη μέσα στη πεντάδα.

από
στις 06/04/2015
στην ΕΠΣΔA

ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΑΓΣ - ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΣ 2-0

Οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπεροχή στον αγώνα και καθάρισαν το ματς στο πρώτο μέρος με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να βρίσκει δίχτυα μέσα σε τρία λεπτά (41’,44’). Ύστερα κατέβασαν ταχύτητα και διατήρησαν με άνετη το υπέρ τους σκορ, κάτι που οφείλουν κατά πολύ και στην παρουσία του πορτιέρο Χόντου που όποτε χρειάστηκε αποσόβησε κάθε κίνδυνο.

Οι κυπελλούχοι έφτασαν τις τρεις σερί νίκες και βρίσκονται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 44 βαθμούς. Στόχος των «κιτρινόμαυρων» να ολοκληρώσουν τη φετινή προσπάθεια τους μόνο με νίκες σε μια χρονιά που πανηγυρίζουν τον έναν από τους δύο τίτλους της σεζόν.

Διαιτητές: ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Ε., ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Γ., HABILAJ A.

Νέα Πέραμος: Χόντος, Γεωργιάδης, Μπαμπάνης(79’Φραγκος), Λιμνιάτης, Τσιούνης, Μανώλης, Λουκίδης(65’Κρεζίας), Τσαούσης, Καμπόλης(23’Αριστόπουλος), Νάκος, Καραγιάννης.

Ειδυλλιακός: Βανδώρος, Πέτρου(54’Ριζάι), Βόγγας(46’Λογγαράκης), Πετσίτης, Κακοσίμος Γ.(81’Γκιόκας), Κακοσίμος Ε., Δρίκος, Δουδέσης, Ρούσσης, Λιώρης.