×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Εκτέλεσε τον Αία στα τέσσερα μέτρα ο Άτταλος

Εκτέλεσε τον Αία στα τέσσερα μέτρα ο Άτταλος

Με το εμφατικό 4-1 ο Άτταλος βύθισε τον Αία Παραλίας στη Β’ Κατηγορία έχοντας πολυφωνία στην επίθεση.

από
στις 09/04/2015
στην ΕΠΣΔA

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι από την έναρξη του παιχνιδιού με τον χορό των γκολ να ανοίγει μόλις στο 7ο λεπτό από όμορφη ατομική προσπάθεια του Κλόντι Βούκα.

Το προβάδισμα έδωσε έναυσμα στην ομάδα της Νέας Περάμου που συνέχισε να απειλεί την εστία του Στρατηγαρέα ακατάπαυστα με τον Κουσίδη να αναλαμβάνει χρέη εκτελεστή στο 10’.

Ο Αίας προσπάθησε να απαντήσει αλλά οι διάδρομοι ήταν κλειστοί με τον Άτταλο να παίζει εξαίσια και υποδειγματική άμυνα. Παρόλ’αυτά σε μία αδράνεια  της αμυντικής λειτουργίας οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν και να δώσουν εκ νέου ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με τον Αναστάσιο Παπαδόπουλο στο 66ο λεπτό.

Όμως, οι Μπαγδάτογλου και Μονέ είχαν αντίθετη γνώμη και στο 82’ και 86’ αντίστοιχα ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-1 και μείωσαν τη διαφορά από τον δεύτερο Θρασύβουλο στους δύο πόντους.

Άτταλος: Ρόκας(71’λ.τρ Ντακόλιας), Αριστόπουλος(70’Χάντης), Στάθης, Κουτσομύτης, Δικράν, Βούκα, Ευσταθιάδης, Μονέ, Κουσίδης, Μπαγδάτογλου, Τζελάι(46’Νικολάου).

Αίας Παραλίας Ασπροπύργου: Στρατηγαρέας, Ρουμελίδης, Κουβίδης Ε.(78’Κουβίδης Π.), Σιδηρόπουλος(15’Χλίνος), Καρόλι(56’Μαρινόπουλος), Παπαδόπουλος Α., Κλογκέρι, Κόρμαλης, Λιάκος, Καλύβας, Νέτσος.