×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 547

Χάρμα οφθαλμών ο Μονέ του Άτταλου!

Χάρμα οφθαλμών ο Μονέ του Άτταλου!

Με κατάθεση ψυχής στο δεύτερο ημίχρονο ο Άτταλος έφτασε στη νίκη με 4-2 απέναντι στον Ειδυλλιακό κάνοντας την ολική ανατροπή.

από
στις 27/04/2015
στην ΕΠΣΔA

Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο; Ένας ψυχωμένος Άτταλος κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην επανάληψη με σκόρερ και ηγέτη το βαρύ πυροβολικό, Θέμη Μονέ.

 

Ο Ειδυλλιακός ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος και πήρε το προβάδισμα στο 26’ με τον Λογγαράκη. Ο Δρίκος στο 41’ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του δίνοντας μία σημαντική υπεροχή στην ομάδα των Βιλίων για τη νίκη.

 

Παρόλ’αυτά ο Άτταλος δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και πάτησε κυριολεκτικά στο δεύτερο ημίχρονο τον αντίπαλο του. Το έναυσμα για αντεπίθεση έδωσε ο Μονέ που σε 12’ λεπτά σημείωσε χατ-τρικ σμπαραλιάζοντας την άμυνα του Ειδυλλιακού. Το επιθετικό ντελίριο των γηπεδούχων συμπλήρωσε ο Γκελάι στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.

 

Άτταλος: Πορανίδης, Κουτσομύτης, Στάθης, Αριστόπουλος, Βικράν, Βούκα, Νικολάου, Γκελάι(84’Ευσταθιάδης), Κουσίδης, Χάντης(86’Ντακόλιας), Μονέ.

 

Ειδυλλιακός: Βανδώρος, Ρούσσης, Κακοσίμος Ε., Κακοσίμος Γ., Πετσίτης, Μπογιατζόπουλος, Κατσανέας, Λογγαράκης, Δρίκος, Ριζάι(70’Φάνης), Γκιόκας(75’Λόσι).