Εορταστικό κλίμα στη Δόξα Δράμας λόγω Διγκόζη, καλύτερα ο Γουνδουλάκης

Εορταστικό κλίμα στη Δόξα Δράμας λόγω Διγκόζη, καλύτερα ο Γουνδουλάκης

Δέχτηκε ευχές για την ονομαστική του εορτή ο Άγγελος Διγκόζης, που βλέπει τον Γουνδουλάκη να έχει ελπίδες να προλάβει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με τον ΑΟΤ

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 09/11/2017

Ο προπονητής Άγγελος Διγκόζης ήταν το κεντρικό και… τιμώμενο πρόσωπο στη χθεσινή προπόνηση της Δόξας Δράμας, λόγω της ονομαστικής του εορτής, που έγινε υπό βροχή στο κεντρικό γήπεδο. Ο τεχνικός των «Μαυραετών» κέρασε γλυκά και δέχτηκε ευχές απ’ όλους (και τηλεφωνικά από τον πρόεδρο, Γιάννη Μπύρο). Για το μεθαυριανό ματς με τα Τρίκαλα εντός, όπου στόχος είναι το «3Χ3» και ήδη σήμανε ξεσηκωμός στον κόσμο (πρόχειροι υπολογισμοί για 5.000 φιλάθλους), αμφίβολος παραμένει ο Γουνδουλάκης (στο «50-50» πλέον), ενώ άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν (πανέτοιμος και ο Πετρόπουλος).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Με πείσμα από δυο απανωτές ήττες, αλλά και επίγνωση των δυσκολιών, η ομάδα της Πιερίας συνεχίζει την προετοιμασία για την κυριακάτικη έξοδο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Αμφίβολοι για τον Κώστα Νικολαϊδη παραμένουν οι Γιαζιτζόγλου, Τόλιος, Τσολακίδης και Ζούρκος.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Την πρώτη προπόνηση με τους Κρητικούς έκανε χθες ο 19χρονος Σενεγαλέζος εξτρέμ, Ιμπραχίμα Εντιαγέ, που δείχνει σε καλή κατάσταση βάσει εργομετρικών και ο Τάκης Γκώνιας ποντάρει πολλά στον Αφρικανό για τη συνέχεια.