Αγωνία για Κάσες-Γουνδουλάκη στη Δόξα Δράμας, ευφορία για την ανέπαφη εστία

Αγωνία για Κάσες-Γουνδουλάκη στη Δόξα Δράμας, ευφορία για την ανέπαφη εστία

Το "δυο στα δυο" μακριά από τη Δράμα θέλει η Δόξα στον Ταύρο, με εξαιρετικά αμφίβολους τους Κάσες-Γουνδουλάκη και αρκετό κόσμο δίπλα της στην Αττική

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 14/11/2017

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στη Δόξα Δράμας για την κατάσταση των Χοσέ Μαρία Κάσες και Φανούρη Γουνδουλάκη, για την έξοδο της Κυριακής στον Ταύρο με την Καλλιθέα. Οι δυο έμπειροι μέσοι παραμένουν αμφίβολοι, με τον Ισπανό να κάνει χθες μαγνητική και τον Έλληνα χαφ να πηγαίνει σήμερα στον γιατρό. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Άγγελο Διγκόζη, που περιμένει επάνοδο στα τρίποντα, ενώ είναι ικανοποιημένος από τον… πασπαρτού Κώστα Μαρκόπουλο (έπαιξε ως τώρα επιθετικός, εξτρέμ και κεντρικό χαφ), αλλά και τη διατήρηση του «μηδέν» σε τρία ματς (μόνο οι «Μαυραετοί» και ο Άρης ανέπαφη εστία), δείγμα της φετινής ισορροπίας, δυναμικής αλλά και των σωστών επιλογών. Οι Μένκα-Γκότοβος ξεκίνησαν δυναμικά, ενώ οι Ντιμιτρόφσκι, Πεταυράκης, Σπυρόπουλος ήρθαν τον Σεπτέμβρη, μετά την εξασφάλιση της ανόδου, με ασφάλεια φυσικά και από το κέντρο και ειδικά τον πληθωρικό Ριζογιάννη.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Νέα αφαίρεση  27 βαθμών ενεργοποιήθηκε χθες από τη διοργανώτρια προς τους «πράσινους», που βρίσκονται στο «-51» στην κατάταξη και μέσα στην εβδομάδα ίσως αποβληθούν οριστικά από το πρωτάθλημα, με τον προπονητή, Πέτρο Δημητρίου, ήδη να… χαιρετά, ενώ σήμερα έγινε η αποχαιρετιστήρια προπόνηση στο Μενίδι. "GAME OVER"!

ΣΟΚ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΦΗ!

Ακριβό ήταν το τίμημα της προχθεσινής άνετης νίκης του ΟΦΗ επί του Αιγινιακού (6-0). Ο νεαρός Κατερινιώτης μέσος των Κρητικών, Άγγελος Οικονόμου (φωτο), υπέστη ρήξη χιαστών, χειρουργείται άμεσα και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, στερώντας μια λύση από τα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΣΙΚΙΝΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Παρελθόν από τα Τρίκαλα αποτελεί ο Ηρακλής Τσίκινης, βετεράνος διαιτητής που είχε προσληφθεί το καλοκαίρι για το νευραλγικό πόστο του γενικού διευθυντή, λόγω της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας και των διασυνδέσεών του στο χώρο. Πέντε μήνες μετά, ο Τσίκινης αποχωρεί από τη θεσσαλική ομάδα, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας με τη διοίκηση, αλλά και σε λειτουργικά ζητήματα καθημερινότητας (μένει να φανεί αν ο ΑΟΤ καλύψει το κενό του ή όχι).

ΒΕΡΟΙΑ: Επίσημη ενημέρωση για το αν «κατέβουν» στην Αθήνα, για το κυριακάτικο ματς με τον υπό διάλυση Αχαρναϊκό, περιμένουν στην ομάδα της Ημαθίας. Απουσίες δεν υπάρχουν για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, που περίμενε περισσότερα προχθές με τον Καραϊσκάκη και τονώνει το ηθικό των παικτών του με στόχο την αντεπίθεση.