Έρχεται… κραχ στον Αιγινιακό, κινητικότητα για τη διαδοχή Νιώπα που δηλώνει: «Αν το ήξερα, θα δήλωνα στη Γ΄!»

Έρχεται… κραχ στον Αιγινιακό, κινητικότητα για τη διαδοχή Νιώπα που δηλώνει: «Αν το ήξερα, θα δήλωνα στη Γ΄!»

Ζυμώσεις για το "αύριο" βρίσκονται σε εξέλιξη για την ομάδα της Πιερίας, με την ελπίδα να βγει από το αδιέξοδο

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 14/11/2017

Έντονη «οσμή» πρόωρης απόσυρσης, «λουκέτου» και διάλυσης προέκυψαν στον Αιγινιακό, που βιώνει από τις πιο δραματικές στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του, καθώς ο διοικητικός ηγέτης, Γιάννης Νιώπας, διατρανώνει την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ μετά από μια εφταετία επιτυχιών, αφήνοντας πίσω… συντρίμμια!

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας δείχνει κοντά στο… κανόνι, ακολουθώντας τα χνάρια του Αχαρναϊκού, για ένα πρόωρο και άδοξο φινάλε φέτος! Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Νιώπας, αναλύει στην «ΑRENA PRESS» το σκεπτικό του: «Δεν είναι αγωνιστικό το θέμα, ότι αρχίσαμε με τρεις ήττες με κάποια φαβορί, όπως Άρης, Δόξα Δράμας, ΟΦΗ. Δεν υπολόγιζα να πάρουμε βαθμούς. Οι παίκτες πήγαν στην Κρήτη αυθημερόν με ταλαιπωρία πολλά μποφόρ να παίξουν με τον ΟΦΗ. Δεν φταίει κανένας προπονητής και κανένα ρόστερ. Κουράστηκα, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Είμαι εδώ εφτά χρόνια, από το Α΄ τοπικό. Αν δεν βρεθεί φερέγγυος αγοραστής εντός 10ημέρου, ο Αιγινιακός θα διαλυθεί. Δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, δεν μπορώ να σηκώνω όλο το βάρος μόνος και να… χρωστάω σε όποιον μιλά ελληνικά.

Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα και δεν γίνεται να συνεχίζεται μια κατάσταση σε βάρος της προσωπικής μου ηρεμίας, επαγγελματικών υποχρεώσεων και οικογένειας. Το χρέη μας είναι… ψίχουλα σε σχέση με άλλες ομάδες. Δεν ζητάω αντίτιμο για τις μετοχές, θέλω μόνο σοβαρότητα στην επόμενη μέρα. Το «άνοιγμα» είναι περίπου 100.000 ευρώ. Όποιος θέλει να «μπει» ας το αναλάβει. Βλέπετε τι γίνεται σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παράδοση. Αλλιώς τραβάμε την… πρίζα και του χρόνου επανεκκίνηση στο τοπικό. Αν οι Γερμανοί δεν έκαναν πίσω την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δυο εβδομάδες πριν, ήξερα τι θα έκανα. Θα κατέβαζα τον Αιγινιακό στη Γ΄ Εθνική! Υπάρχουν επαφές, αλλά δεν μένω στα λόγια, προέχουν οι πράξεις».

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

Πριν «βυθιστεί» στο… σκοτάδι και την αβεβαιότητα η ομάδα του Αιγινίου, δεν αποκλείεται να υπάρξει κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση από έξωθεν παράγοντες. Οι τριγμοί, οι κλυδωνισμοί και οι αλυσιδωτές αντιδράσεις είναι αναπόφευκτα, αλλά σενάρια θέλουν να υπάρχει στα… σκαριά η διαδοχή με αξιώσεις και ίσως εξελίξεις άμεσα. Για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιγιάλειο μάλλον γυρνούν οι Ζούρκος-Τσολακίδης, ενώ αμφίβολοι είναι Τόλιος και Πολύζος.