Διγκόζης: «Το πιο δύσκολο ματς για τη Δόξα!»-Όλοι… έξω για Ελευσίνα

Διγκόζης: «Το πιο δύσκολο ματς για τη Δόξα!»-Όλοι… έξω για Ελευσίνα

Απόντες τελικά για τους Δραμινούς οι Κάσες, Γουνδουλάκης και Ματσούκας, που θα έδιναν πνοή μεσοεπιθετικά-Προβληματισμός για την κατάσταση στο γήπεδο της Ελευσίνας

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 18/11/2017

 «Πλύση εγκεφάλου» στους παίκτες της Δόξας Δράμας, για να μην υποτιμηθεί επ’ ουδενί η Καλλιθέα, στην αυριανή… λίμνη της Ελευσίνας, έκανε ο τεχνικός, Άγγελος Διγκόζης, κρούοντας το «καμπανάκι» του κινδύνου σε σχετική ομιλία αφύπνισης, για να προλάβει καταστάσεις: «Πάμε στην Ελευσίνα για μάχη. Όποιος νομίζει ότι είναι ένα εύκολο παιχνίδι κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος. Στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο . Θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι. Πολύ πιο δύσκολο από αυτό στον Αιγινιακό. Σας θέλω σοβαρούς και συγκεντρωμένους στην αποστολή μας».

«ΚΟΠΗΚΑΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ

Και πώς να μην είναι στην… πρίζα ο Διγκόζης, βλέποντας τις άσχημες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες, αλλά και τις σημαντικές απουσίες των «Μαυραετών». Τελικά, εκτός αποστολής έμειναν και οι τρεις τραυματίες, Φανούρης Γουνδουλάκης, Χοσέ Μαρία Κάσες και Λευτέρης Ματσούκας (παρότι υπήρχαν ελπίδες για τον πρώτο), που αποφεύγουν την επιβάρυνση σε ακατάλληλα γήπεδα, αλλά η Δόξα χάνει… πόντους και λύσεις μεσοεπιθετικά. Φυσικά, οδηγό αποτελεί το «μηδέν» στα μετόπισθεν, αλλά δεν αρκεί αφού είναι μονόδρομος η επάνοδος στις νίκες. Στην 21άδα, που αναχωρεί σήμερα για την Αττική, μετέχουν οι υπόλοιποι διαθέσιμοι παίκτες (πλην του τρίτου γκολκίπερ Βασιλειάδη), ενώ αρκετός κόσμος αναμένεται να ακολουθήσει στο Θριάσιο Πεδίο, με στόχο να συνδράμει στην επάνοδο στις νίκες. Την πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζουν οι Μένκα, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Ριζογιάννης, Μαχαίρας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Πετρόπουλος, Λίτσκας, ενώ θέσεις διεκδικούν οι Όστοϊτς, Ντατίδης, Τσούτσης, Νατσιόπουλος. Την αποστολή συμπληρώνουν Βούρας, Βλάχος, Βιτλής, Παπαζούδης, Σταματόπουλος, Ρανγκέλοφ.