Χωρίς Φουσού ο Πανσερραϊκός με Καραϊσκάκη, διευκρινίσεις για Στέβιτς

Χωρίς Φουσού ο Πανσερραϊκός με Καραϊσκάκη, διευκρινίσεις για Στέβιτς

Άσχετο ζήτημα με την αδειοδότηση χαρακτήρισε το θέμα των τροφείων του Ντούσαν Στέβιτς η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, συμπληρώνοντας οτι τελεί υπό επίλυση το ζήτημα

από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 23/11/2017

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Πανσερραϊκός, αναφορικά με τον «ντόρο» γύρω από τον Σέρβο, Ντούσαν Στέβιτς (φωτο): «Λόγω κάποιων δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με το θέμα των υποτιθέμενων τροφείων του Dusan Stevic, θέμα για το οποίο έχουμε προσφύγει στο CAS και αναμένουμε την κατά 99% δικαίωση μας σύμφωνα με τον εξειδικευμένο νομικό μας, είναι τελείως αποκομμένο και άσχετο με το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας. Το πλάνο της ομάδας μας για τον Δεκέμβριο προχωράει κανονικότατα. Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε πράγματα και καταστάσεις που το μόνο που κάνουν είναι να δημιουργούν αμφιβολίες στους φιλάθλους μας και να δημιουργούν αρνητικό κλίμα γύρω απ'την ομάδα μας. #fake_news #συσπείρωση #χτυπήστε_το_Λιοντάρι_δεν_σας_βλέπει». Για τον μεθαυριανό κρίσιμο αγώνα εντός με τον Καραϊσκάκη, ο Περικλής Αμανατίδης, που είχε ομιλία εμψύχωσης μαζί με τους Θωμά Κυπαρίσση και Δημήτρη Αϊβαζίδη, δεν υπολογίζει στους Φουσού (τιμωρημένος) και Στέβιτς (ανέτοιμος), ενώ ίσως γυρίσει ο Σιάκκας.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΜΙΛΙΤΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας έμεινε ο Αλεξάνταρ Μίλιτς (φωτο). Ο 28χρονος επιθετικός (με θητεία παλιότερα σε Αγροτικό Αστέρα, Παναιγιάλειο, Βατανιακό, Κισσαμικό) το τελευταίο διάστημα έμενε εκτός αποστολής και ακολούθησε πρόωρα στην έξοδο τον Τζάνη, μετά από δικό του αίτημα, αφού επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για να γυρίσει στη Σερβία.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Σε φουλ ρυθμούς επανήλθε ο άτυχος Αριδαιώτης αμυντικός, Κώστας Κυριακίδης (έλειπε καιρό λόγω αρθροσκόπησης), που υπολογίζεται από τον Τάκη Γκώνια για την έξοδο στη Δράμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ 5ΗΣ ΜΕΡΑΣ

Σάββατο 25/11 (15:00): Άρης – Παναχαϊκή (ΕΡΤ3): Φουκάκης (Ηρακλείου), Κεσίσογλου (Πέλλας), Θεοδώρου (Πιερίας). ΟΦΗ – Καλλιθέα: Τσαγκαράκης (Χανίων), Πάγκαλος (Λασιθίου), Χρηστάκος (Πειραιά). Πανσερραϊκός – Καραϊσκάκης: Κιγιτζή (Θράκης), Διαμάντης, Τερζόπουλος (Έβρου). Αν. Καρδίτσας – Απόλλων Λάρισας: Σιδηρόπουλος, Δεμερτζής (Πέλλας), Καλύβας (Φθιώτιδας). Κυριακή 26/11 (15:00): Δόξα Δράμας – Εργοτέλης (Web TV ΕΡΤ): Φωτιάδης (Καστοριάς), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής). ΑΟΧ Κισσαμικός – Βέροια: Βισκαδούρος, Δασκαλάκης, Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου). Παναιγιάλειος – Τρίκαλα ( ΕΡΤ3): Μανούχος (Αργολίδας), Παπανικολάου (Κορινθίας), Κορτέσης (Αθηνών). Αιγινιακός – Απόλλων Πόντου: Θεοδωρόπουλος, Δημόπουλος (Φλώρινας), Στεφανής (Καρδίτσας).