Προς συμφωνία με Πολίτη ο Πανσερραϊκός, περιμένει Στρέζο, Μάνο, Λεάντρο, ξένους και νέο… δάνειο από ΠΑΟΚ

Προς συμφωνία με Πολίτη ο Πανσερραϊκός, περιμένει Στρέζο, Μάνο, Λεάντρο, ξένους και νέο… δάνειο από ΠΑΟΚ
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 04/01/2018

Προχώρησαν σημαντικά οι επαφές του Πανσερραϊκού με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Δημήτρη Πολίτη, με θητεία σε Παναιγιάλειο, Κισσαμικό, Ζάκυνθο και Κ20 Πανιωνίου, σε σημείο να αναμένεται άμεσα στις Σέρρες, εκτός απροόπτου για υπογραφές και ανακοινώσεις. Αυτό δεν ακυρώνει το ενδιαφέρον και για τον επίσης γκολκίπερ Γιώργο Στρέζο, αν αποχωρήσει από τον ΟΦΗ (παλιότερα Κ17 ΠΑΟΚ, Κ20 Ολυμπιακού, Παναχαϊκή και Παναιγιάλειο) και παρότι υπάρχει ήδη στην εστία ο Ρίστιτς, δείγμα των μεγάλων προσδοκιών για σημαντική ενίσχυση από την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη!

Από τους Κρητικούς «παίζει» πάντα ο φορ, Δημήτρης Μάνος, ενώ δεν βγήκε από τη λίστα ο Λεάντρο Πίντο. Χθες έκανε την πρώτη προπόνηση με τα ερυθρόλευκα ο Αναστασόπουλος, που ανακοινώθηκε επίσημα και ίσως κάνει ντεμπούτο σε αποστολή την Κυριακή με την Καρδίτσα (πιο δύσκολα ο Κάκκο, αφού υπάρχουν διαδικαστικά θέματα).

Η κινητικότητα στα «λιοντάρια» είναι μεγάλη και «παίζει» ο δανεισμός ενός ακόμα παίκτη του ΠΑΟΚ, όπως και η έλευση ξένων (επαφές με τρεις, οι δυο δεν έπαιξαν Ελλάδα), κυρίως από Κεντρική Ευρώπη.