Τρίτη «έκρηξη» με Αρναρέλλη στη Δόξα Δράμας, επαφές και με Στεφάνοβιτς, όλοι «μέσα» με Παναιγιάλειο

Τρίτη «έκρηξη» με Αρναρέλλη στη Δόξα Δράμας, επαφές και με Στεφάνοβιτς, όλοι «μέσα» με Παναιγιάλειο
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 06/01/2018

Η τρίτη μεταγραφική «κανονιά» της Δόξας Δράμας στο τρέχον παζάρι, μετά τους Κουσκουνά-Σιώπη, είναι και επίσημα ο πρώην επιθετικός του Παναιγιαλείου, Αλέξανδρος Αρναρέλλης. Τα τρία νέα αποκτήματα ίσως κάνουν αύριο πρεμιέρα, «φλερτ» και με Στεφάνοβιτς.

Πήραν φόρα στο μεταγραφικό παζάρι οι «Μαυραετοί» και πρωταγωνιστούν, για να καλύψουν το έδαφος έναντι των ανταγωνιστών τους στην κούρσα ανόδου. Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Αρναρέλλη, που απασχόλησε και άλλες ομάδες της κατηγορίας και έχει παίξει παλιότερα στη Σούπερ Λίγκα με την Κέρκυρα: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη του Αλέξανδρου Αρναρέλλη στο δυναμικό της ομάδας μας. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής μας γεννήθηκε στις 1 Οκτωβρίου 1991 με ύψος 1.80 και αγωνίζεται στις δύο πλευρές της επιθετικής γραμμής. Έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Σμύρνης, Καλλιθέα, Τρίκαλα, Βύζαντα Μεγάρων, Αθηναϊκό, Τριγλία Ραφήνας, Κέρκυρα και Παναιγιάλειο. Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης θα αγωνίζεται φορώντας την φανέλα με το νούμερο 18».

ΟΛΟΙ… ΜΕΣΑ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αστραπιαίες ενέργειες ο τεχνικός διευθυντής της Δόξας, Νίκος Ιωσηφίδης, βρέθηκε στην Αθήνα και εξέδωσε τα δελτία στα τρία νέα αποκτήματα, άρα φυσιολογικά κάνουν ντεμπούτο αύριο, εντός με τον Παναιγιάλειο (αμφίβολος ο Λίτσκας). Πλέον, η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη κινείται για την απόκτηση ενός «οκταριού» και ίσως «εξαριού» και ενός επιπλέον εξτρέμ (ίσως γίνει κάτι με Μάκο, Οικονομόπουλο, Φώτη Γεωργίου ή Τριανταφυλλάκο). Δυνατά δείχνει να παίζει ο 31χρονος Σέρβος κεντρικός χαφ, Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς, που αποχωρεί από τον Άρη, έχει παίξει στα Τρίκαλα (δίδυμο-φωτιά με Κουσκουνά), ενώ απασχολεί και τώρα τους Τρικαλινούς.