Αποκάλυψη : Ενδιαφέρον Ιβάν Σαββίδη για Βέροια!

Αποκάλυψη : Ενδιαφέρον Ιβάν Σαββίδη για Βέροια!

Προχωρημένες επαφές Μπίκα –Ιβάν Σαββίδη για εμπλοκή του πρώτου στην ηγεσία του σχήματος

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 09/02/2018

 

Ένας από τους πιο δυναμικούς ομίλους επιχειρήσεων στον κλάδο των τροφίμων της οικογενείας Μπίκα ,είναι έτοιμος να μπει δυναμικά στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει οι αδελφοί Μπίκα από την Βέροια φαίνεται να έχουν πάρει το ‘’μικρόβιο’’ του ποδοσφαίρου ,καθώς σε όλες τις παρουσίες του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα τον «συνοδεύουν» στην προεδρική σουίτα.

Η οικογενειακή επιχείρηση BIKAS GRUPPO είναι μια επιχείρηση με  ιστορική διαδρομή και τρομερή ανάπτυξη σε 4 κλάδους.

  Την Βιομηχανία Κρέατος, Γενικό Εμπόριο, Foodservice και  Logistics.

 

 Ας μη ξεχνάμε πως στον όμιλο του Σαββίδη ανήκουν η εταιρεία αλλαντικών «Ταβρ», η εταιρεία αγροτικών προϊόντων, ιχθυοκαλλιεργειών και παραγωγής χαβιαριού «Καζάχα» .

 

Το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την Βέροια είναι δεδομένο εδώ και καιρό , αφού πρόθεση του είναι γενικά μετά τον «έλεγχο»  της ΕΠΟ με τον «δικό του» Βαγγέλη Γραμμένο, να χτίσει γύρω από τα επιχειρηματικά του σχέδια και άλλα στηρίγματα που θα τον βοηθήσουν να εδραιωθεί παντού.

 

Άλλωστε μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του Γιώργου Γεωργιάδη στις κερκίδες του σταδίου της Βέροιας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Δράμας.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Γεωργιάδης εδώ και καιρό έχει καταγράψει αρκετά χιλιόμετρα σε ολόκληρη την Ελλάδα για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος …

 

Οι πληροφορίες πάντως θέλουν σύντομα την Βέροια να αλλάζει χέρια με μοναδικό στόχο την επόμενη χρονιά να κάνει πρωταθλητισμό και ανέβει στην Super League.