Παρουσία Λεωνίδα Λεουτσάκου ο αγώνας στην Δράμα!

Παρουσία Λεωνίδα Λεουτσάκου ο αγώνας στην Δράμα!

Ο πρόεδρος της Football League θα παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Δόξα Δράμας και Παναχαϊκή

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 24/03/2018

 

Στις κερκίδες του σταδίου της Δράμας θα βρεθεί αύριο το απόγευμα ο πρόεδρος της Footaball League Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο μοναδικός πρόεδρος στην ιστορία της δεύτερης κατηγορίας του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα που κάθε εβδομάδα γυρνά όλα τα γήπεδα της Ελλάδος και παρακολουθεί όλες τις ομάδες.

Βέβαια πέρα από την παρουσία του σε όποιο γήπεδο πηγαίνει ο κ.Λεουτσάκος φροντίζει να  συζητά με τους παράγοντες των ομάδων και για τα προβλήματα που «τρέχουν» και για τα οποία έχει δείξει από την αρχή της χρονιάς πως κάνει προσπάθειες για την λύση τους.

Το ενδιαφέρον του προέδρου της Football League για το πρωτάθλημα είναι κάτι παραπάνω από εμφανές αλλά και ουσιαστικό.

Όπως διέρρευσε από κύκλους του κ. Λεουτσάκου θέλει να ζήσει την καυτή έδρα της Δόξας Δράμας μέσα από ένα σπουδαίο ντέρμπι ,όπως αυτό με την Παναχαϊκή αύριο το απόγευμα στην Δράμα.

Άλλωστε πρόσφατα εξέφρασε και τον θαυμασμό του για τους φίλους της Δόξας που με την ειρηνική τους παρουσία στην Καρδίτσα έστειλαν το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι οπαδοί και οι φίλαθλοι των ομάδων.

Τον κ.Λεουτσάκο αναμένεται να συνοδεύσει στο γήπεδο ο πρόεδρος και ισχυρός άντρας της ΠΑΕ .Γιάννης Μπύρος ο οποίος επιστρέφει μετά από μεγάλο διάστημα στην φυσική του θέση στα επίσημα του γηπέδου που αναμένεται να είναι κατάμεστο!

Εν αναμονή λοιπόν ακόμη μιας γιορτής του ποδοσφαίρου στην φιλόξενη Δράμα που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής της!