Βασιλακάκης: «Έτσι ως το τέλος η Δόξα Δράμας, φάνηκε η ποιότητά μας»

Βασιλακάκης: «Έτσι ως το τέλος η Δόξα Δράμας, φάνηκε η ποιότητά μας»
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 30/04/2018

Σύνθημα για ανάλογη συνέχεια ως το φινάλε της σεζόν έδωσε ο τεχνικός της Δόξας Δράμας, Κώστας Βασιλακάκης, μετά το διπλό στη Φιλιππούπολη και το «δυο στα δυο» στον πάγκο μέσα σε πέντε μέρες, με… ίδιο «σενάριο» (νίκες 3-1): «Ήταν σπουδαία νίκη με καλό αντίπαλο. Κάναμε νωρίς το 0-1 και ο αντίπαλος μας πίεσε, ενώ μετά το 1-2 είχαμε νευρικότητα και ήμασταν λίγο επιπόλαιοι. Βεβαίως, διαθέτουμε ποιότητα και στο 1-3 τελείωσε το ματς. Έτσι θέλουμε να τελειώσουμε το πρωτάθλημα και να δούμε στη συνέχεια τι μπορεί να γίνει. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας ακολούθησε και τον Απόλλωνα Λάρισας για τη φιλοξενία».

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ»

Ο έμπειρος εξτρέμ της Δόξας Δράμας, Γιώργος Γεωργιάδης, μετά τη νίκη με τον Απόλλωνα Λάρισας ανέφερε: «Το ματς ήταν δύσκολο, όπως μαρτυρά η θέση του αντιπάλου στην κατάταξη. Όταν προηγείσαι τόσο νωρίς, όλα γίνονται πιο εύκολα. Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκες. Είχαμε καλή εικόνα και παίξαμε ελεύθερα, μετά το 0-1 στο 4΄. Μετά το 1-2 μπήκαμε σε περιπέτειες, αλλά ήμασταν ανώτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη».

ΔΙΑΣΕΙΣΗ Ο ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ

Αναγκαστική αλλαγή για τους Δραμινούς έγινε ο Λευτέρης Ματσούκας στο 44΄, με τον έμπειρο επιθετικό να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, για εξετάσεις, αφού υπέστη διάσειση (είχε ζάλη, μετά από σύγκρουση). Θετική εντύπωση με τον παλμό τους έκαναν οι 100 φίλοι των «Μαυραετών», που στο φινάλε αποθέωσαν τους παίκτες για την εμφάνιση.