Σπάτα: Βροντερό παρών και στήριξη σε Κατσιγιάννη στην νέα εποχή του Αήττητου!

Σπάτα: Βροντερό παρών και στήριξη σε Κατσιγιάννη στην νέα εποχή του Αήττητου!

Συνεχίζεται το όραμα του Νίκου Κατσιγιάννη που απολαμβάνει την καθολική υποστήριξη από όλες τις δυνάμεις των τοπικών φορέων και φιλάθλων

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 19/06/2018

 

Μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες η ενημέρωση των φορέων , αλλά και των φίλων της ομάδος από τον Νίκο Κατσιγιάννη για τα νέα δεδομένα μετά την άνοδο της ομάδος στην Footaball League.

 

Παρών στην συνάντηση έδωσαν  αρκετά μέλη της δημοτικής αρχής με επικεφαλή τον Δήμαρχο Σπάτων –Αρτέμιδος κ.Δημήτρης Μάρκου.

 

Αρχικά ο κ.Κατσιγιάννης έκανε μια αναδρομή στα προηγούμενα χρόνια και το πώς η ομάδα από τα τοπικά πρωταθλήματα έφτασε να περιμένει την κλήρωση της Footaball League για να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ποδοσφαιρικά μεγαθήρια.

Παράλληλα έκανε και μια πρώτη ενημέρωση σχετικά με το πλάνο της σύστασης της νέας ΠΑΕ και της οργάνωσης της.

Άπαντες παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή τον κ.Κατσιγιάννη, τον άνθρωπο που αναμόρφωσε τον Αήττητο Σπάτων.

Σημαντικό στοιχείο της χθεσινής συνάντησης είναι πως από τα 300.000 ευρώ που θα χρειαστούν για το μετοχικό κεφάλαιο τα 2/3 θα τα καλύψει ο ίδιος ο Νίκος Κατσιγιάννης!

Και αν σε αυτό το ποσό προστεθεί και το κομμάτι των μεταγραφών και των λειτουργικών εξόδων, τότε γίνετε αντιληπτό πως ο ισχυρός άντρας του Αήττητου θα βάλει φέτος περίπου 450.000 ευρώ!

Στο δύσκολο φορτίο που αναλαμβάνει απάντησε στην συνέχεια ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου ο οποίος αρχικά συνεχάρη για ακόμη μια φορά τον κ.Κατσιγιάννη ,και τον ευχαρίστησε για όλα όσα έχει κάνει για την ομάδα και κατ επέκταση στην τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως θα γίνουν όλα τα έργα που είναι απαραίτητα έτσι ώστε να πληρούνται στο απόλυτο οι αυστηρές προϋποθέσεις που βάζουν ΕΠΟ και Γ.Γ. Αθλητισμού στο νέο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Πιθανολογείτε μάλιστα πως έως τέλος Αυγούστου τόσο οι νέοι βοηθητικοί χώροι όσο και οι βελτιώσεις στα εγκαταστάσεις του γηπέδου θα έτοιμες.

 

Η νέα εποχή λοιπόν του Αήττητου Σπάτων  και του οραματιστή προέδρου της μόλις ξεκίνησε!