Ευριπίδης Τσιμπανάκος: Που είναι οι Ολυμπιακάρες;

Ευριπίδης Τσιμπανάκος: Που είναι οι Ολυμπιακάρες;

Καταπέλτης ο διοικητικός ηγέτης της ομάδος του Ολυμπιακού Βόλου που προετοιμάζει συνέντευξη τύπου για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ

από Γιάννης Μαυρόπουλος
στις 11/06/2020

 

Διαβάστε τι ακριβώς είπε στην συνέντευξη του στην εφημερίδα Θεσσαλία.

 

«Εδώ και δύο μήνες είχαμε κάνει ανοικτή πρόσκληση σε όποιον ήθελε να έλθει και να του παραχωρήσουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Το μόνο που θέλαμε ως εγγύηση ήταν να μας αποδείξει ότι μπορεί να «τρέξει» μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Να μην την χρεώσει και τη βάλει σε μεγάλο κίνδυνο, όσον αφορά την ίδια της την ύπαρξη στο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

 Κάπου είχαμε απογοητευτεί από τα σχόλια που ακούγαμε για τη φετινή μας πορεία. Προφανώς, κάποιοι ξέχασαν πως όταν αναλάβαμε, βρήκαμε μόνο τη σφραγίδα του Ολυμπιακού και χρέη. Τίποτε άλλο… Η ομάδα βρισκόταν με το ένα πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα. Όμως τη σώσαμε, την οργανώσαμε και πέρυσι την οδηγήσαμε ξανά στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας τον τίτλο στη Γ’ Εθνική.

 Γι’ αυτό και είπαμε, ότι αν βρεθεί κάποιος πιο δυνατός από εμάς, θα του παραχωρούσαμε τις μετοχές. Τελικά, δεν εμφανίστηκε κανείς. Πού είναι οι Ολυμπιακάρες, που ήξεραν να κάνουν μόνο κακόβουλη κριτική; Γιατί δεν ήρθαν να πάρουν την ομάδα;

 Από την πλευρά μας, δεν θα αφήσουμε τον Ολυμπιακό στον… αέρα. Δεν αρμόζει κάτι τέτοιο σε έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και δυναμική, καθώς και με χιλιάδες αγνούς φιλάθλους που τον αγαπούν. Από τη στιγμή που έληξε η διορία που δώσαμε, συνεχίσουμε και πλέον σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα, η οποία ελπίζω ότι θα μας βρει στην παραπάνω κατηγορία. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα διοργανώσουμε και μία συνέντευξη Τύπου. Εκεί θα τοποθετηθώ για όλους και για όλα».

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 19:36