Διγκόζης: «Δυνατό το τεστ με τον Άρη - Περιμένουμε τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση»

Διγκόζης: «Δυνατό το τεστ με τον Άρη - Περιμένουμε τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση»
από Παντελής Τσαουσίδης
στις 26/08/2020

Ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, στο χθεσινό φιλικό με τον Άρη, έμεινε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Άγγελος Διγκόζης, ενώ παράλληλα τόνισε πως πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα με την αναδιάρθρωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στα κανάλια Novasports:

Για το παιχνίδι: «Παίξαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, για εμάς ήταν ένα πάρα ποδύ δυνατό τεστ. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Εμείς έχουμε πολύ δουλειά. Πρέπει να ξεκαθαρίσει το αν θα γίνει αναθιάρθρωση ή όχι, για να ξέρουμε και εμείς που βαδίζουμε. Ευχόμαστε στον Άρη να έχει καλή κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ και να προχωρήσει στην Ευρώπη, εμείς περιμένουμε την αναδιάρθρωση για να μάθουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε».

Για τον Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: Ήταν μια μεταγραφή - όνειρο που όλοι θέλουν να κάνουν εκτός όμως από τον Τσιμίκα έχουμε και τη μεταγραφή του Αποστολόπουλου που πήγε στον Ολυμπιακό. Εύχομαι στον Τσιμίκα να έχει μια πολύ καλή πορεία και ακριέρα στην Λίβερπουλ και να βαδίσουν και άλλοι Έλληνες στα χνάρια του. Εύχομαι και στον Αποστολόπουλο τα καλύτερα».

Για τον Άρη: «Ο Άρης είναι από πέρσι μια πολύ καλή ομάδα με ωραίο ακι στρωτό ποδόσφαιρο και νομίζω πως δίκαια συγκαταλέγεται στις κορυφαίες ομάδες της χώρας».

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 16:57