«Μπαμ» Ιωνικού με Ματίας Κάστρο

«Μπαμ» Ιωνικού με Ματίας Κάστρο
από Παντελής Τσαουσίδης
στις 28/08/2020

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ιωνικός, καθώς συμφώνησε με τον Ματίας Κάστρο, γνωστός από το πέρασμα του από την Ξάνθη και την Super League. Με την φανέλα της «Ακριτικής», ο 28χρονος Αργεντινός φορ, κατέγραψε συνολικά 47 συμμετοχές με 9 γκολ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ιωνικός:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ματίας Κάστρο!

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μάρτιν Ρόλε, η διοίκηση της ομάδας μας προχωρά σε μια ακόμα οικονομική υπέρβαση και σε μια ακόμα μεταγραφική βόμβα, κλείνοντας τον 28χρονο Αργεντινό επιθετικό Ματίας Κάστρο, ο οποίος είναι γνωστός από το επιτυχημένο πέρασμα του από την Ξάνθη και διακρίνεται για την μεγάλη του ποιότητα και την εκτελεστική δεινότητα που έχει.

Ο Ματίας Κάστρο, που αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, είναι γεννημένος στο Neuquén της Αργεντινής στις 18 Δεκεμβρίου 1991. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Ντανούμπιο, Ούνιον Σάντα Φε, Καλέρα, Βίλα Εσπανιόλα, Σαν Μάρκος ντε Αρίκα, ενώ στην Ελλάδα ήρθε για την Ξάνθη τον Ιούλιο του 2017, έχοντας εκείνη τη σεζόν 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (Super League 1)-κύπελλο με 5 γκολ και 1 ασίστ. Την αγωνιστική περίοδο 2018-19, ο Ματίας Κάστρο πέτυχε εντυπωσιακά πράγματα και με την φανέλα της Ξάνθης (22 συμμετοχές στην Super League 1 με 5 γκολ) και με την φανέλα της Μοντεβιδέο Γουόντερερς στην οποία έπαιξε στο δεύτερο μισό με 15 συμμετοχές 5 γκολ 1 ασίστ στην Ουρουγουάη. 

Στην Ξάνθη ο Ματίας Κάστρο επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη μετρώντας συνολικά 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Ματίας Κάστρο και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος».