Συνεχίζει Ιάλυσο ο Φιλιατρινός Σταθόπουλος

Συνεχίζει Ιάλυσο ο Φιλιατρινός Σταθόπουλος

Κάτοικος Ρόδου ο φέρελπις σέντερ φορ

από Ανδρέας Ηλιόπουλος
στις 03/10/2020

Στην Football League με τα χρώματα του Ιάλυσου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Φιλιατρινός επιθετικός Αντώνης Σταθόπουλος.

Συνδυάζοντας τόσο τα νιάτα, μα και την εμπειρία από την λαμπρή έως τώρα σταδιοδρομία του, η εν λόγω προσθήκη αναβάθμισης ενισχύει σημαντικά την γραμμή κρούσης των νησιωτών.

Ο 22χρονος σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη, με τα χρώματα του οποίου αγωνίζονταν την τελευταία διετία και αποζητά στη Ρόδο να βρει την ποδοσφαιρική Ιθάκη, έπειτα από μια «Οδύσσεια» των τελευταίων ετών.

Ο φέρελπις στράικερ που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Εράνη Φιλιατρών πουλήθηκε προ πενταετίας στις ακαδημίες της Τβέντε, ενώ στη συνέχεια έπαιξε με την Κ-20 του ΠΑΟΚ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στους Θεσσαλονικείς.

Ακολούθησε η Κρήτη και ο Εργοτέλης, με τον οποίο αγωνίστηκε στην Superleague 2, καταγράφοντας 14 συμμετοχές, διαθέτοντας έτσι παραστάσεις από υψηλότερο επίπεδο ικανές να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία.

Αξίζει κλείνοντας να σημειωθεί πως στον Ιαλυσό θα έχει συμπαίκτη, έναν ακόμα Μεσσήνιο, καθώς μόλις χθες οι Ροδίτες έκλεισαν τον γκολκίπερ Δημήτρη Τσιγάρο, θωρακίζοντας τον «άσο», μ’ έναν πραγματικό κέρβερο κάτω από τα δοκάρια.

Ο ταλαντούχος πορτιέρο με θητεία και στη βέλγικη Οστάνδη, είναι ιδιαίτερος δημοφιλής στο φίλαθλο κοινό καθώς την περασμένη σεζόν υπερασπίζονταν την εστία της «Μαύρης Θύελλας».