ΑΕ Καραϊσκάκης-Κηφισιά 0-2: Δύο στα δύο οι νεοφότιστοι

ΑΕ Καραϊσκάκης-Κηφισιά 0-2: Δύο στα δύο οι νεοφότιστοι
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 13/11/2021

 Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της πέτυχε η Κηφισιά ξεπερνώντας αυτή τη φορά το εμπόδιο του Καραϊσκάκη εκτός έδρας με 0-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα βρίσκεται μόνη πρώτη στη βαθμολογία αποδεικνύοντας τις πολύ καλές προοπτικές που έχει για φέτος.

Από την άλλη η ομάδα της Άρτας, η οποία έμεινε με 10 παίκτες από το 32ο λεπτό λόγω αποβολής του Γλυνού με δεύτερη κίτρινη κάρτα, υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα για φέτος μετά το διπλό στην Επισκοπή με 0-1.

Τα γκολ για τους νικητές σημειώθηκαν από τον Ντοριβάλ με εκτέλεση φάουλ στο 23ο λεπτό και από τον Καραγκούνη με πλασέ στο 39ο λεπτό μετά από πάσα του Καλλέργη. 

Η Κηφισιά θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο τέρμα προς το τέλος της αναμέτρησης αλλά το σουτ του Αγγελόπουλου στο 87ο λεπτό χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Χουάντερσον.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Βαφειάδης, Ναζίμ, Δερμιτζάκης, Σταματής, Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (35′ Ρουμπανγκούκα).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος (81′ Μκρτσιάν), Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Παπασάββας (73′ Αγγελόπουλος), Καλλέργης, Καραγκούνης (59′ Κρητικός), Τεττέι (81′ Τζέλης).