Καραϊσκάκης-Καλαμάτα 0-1: ''Έσπασε'' τη γκίνια (vid)

Καραϊσκάκης-Καλαμάτα 0-1: ''Έσπασε'' τη γκίνια (vid)
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 24/11/2021

Την πρώτη της νίκη για φέτος πήρε η Καλαμάτα παίρνοντας το διπλό στην Άρτα με 0-1 επί του τοπικού Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική της Super League 2. Οι φιλοξενούμενοι, παρά το γεγονός οτι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες για πάνω από 10 λεπτά, κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ με τον Μπακαγιόκο να είναι ο μοναδικός που βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση. Τρίτη σερί ήττα για τους Αρτινούς, δεύτερη στην έδρα τους.

Η Καλαμάτα ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση. Στο 11' ο Παυλίδης έδωσε στον Κόκκορη ο οποίος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες 4 λεπτά αργότερα όταν ο Δερμιτζάκης βρέθηκε ''φάτσα'' με τον Ταϊρη, αλλά ο Παπατόλιος πρόλαβε σωτήρια.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό με τις ευκαιρίες να γίνονται εκατέρωθεν. Σημαντικότερη για τον Καραϊσκάκη ήταν το σουτ του Ντοναλντόνι στο 43' που μπλόκαρε ο Ταΐρης, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων το σουτ του Τάτου λίγες στιγμές μετά το οποίο πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη η Καλαμάτα κατάφερε να βρει το γκολ με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Στο 62ο λεπτό ο Τάτος μπήκε στην περιοχή, έκανε τη συρτή σέντρα και ο Μπακαγιόκο από κοντά έγραψε το 0-1.

 

Στο 80ο λεπτό ο Καραϊσκάκης απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα καθώς ο Τάτος αντίκρυσε την δεύτερη κίτρινη. Η ομάδα του Τζουκάνοβιτς προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης σε κάποιες περιπτώσεις όπως στο 82ο λεπτό με το διαγώνιο σουτ του Σταματή το οποίο μπλόκαρε ο Ταΐρης. Τρία λεπτά μετά ο Καραϊσκάκης σημείωσε την τελευταία του καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Γαλεάδη την οποία και πάλι μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας. Έτσι, το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος με τη ''Μαύρη Θύελλα'' να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας.

Κίτρινες : Τάμπας, Μπεκατώρος / Παπατόλιος, Μπακαγιόκο, Τσαγκαλίδης

Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)  Βοηθοί: Καραλής (Ηλείας) - Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)  4ος: Σιντόρης (Θεσπρωτίας)  Παρατηρητής: Κούλιας (Κέρκυρας)

Καραϊσκάκης (Τζουκάνοβιτς) : Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Βαφειάδης (66' Βαφειάδης), Δερμιτζάκης (89' Καζέλης), Ναζίμ, Σταμάτης, Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (70' Γαλεάδης)

Καλαμάτα (Αναστόπουλος) : Ταϊρης, Κωνσταντινόπουλος, Μπακαγιόκο, Παπατόλιος, Αναστασόπουλος, Μοσέρ, Παυλίδης (46' Τσαγκαλίδης), Ματέους (67' Σκεντεράι), Μαρκόβσκι, Τάτος, Κόκκορης (58' Χέμπερτ - 93' Λουκίνας)

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου μετά το τέλος του αγώνα

 

Πηγή φωτογραφίας: artagoal.gr