Χανιά-Ρόδος 2-2: 4 στα 4 στις... ισοπαλίες!

Χανιά-Ρόδος 2-2: 4 στα 4 στις... ισοπαλίες!
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 24/11/2021

4 ματς, 4 ισοπαλίες για τα Χανιά. Στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του νότιου ομίλου της Super League 2 η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έφερε ισοπαλία 2-2 και με τη Ρόδο παρά το γεγονός οτι προηγήθηκαν 2 φορές. Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και για τον Λεβαδειακό σε 3 ματς συνολικά ο οποίος έφτασε τους 5 βαθμούς.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 27ο λεπτό. Ο Βάρκας έκανε τη σέντρα και ο Μπαΐροβιτς με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει αμέσως 2 λεπτά μετά, αλλά ο Κατσιμήτρος απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Μαρκόφσκι. 

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 43ο λεπτό. Ο Μίγγος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σταματελόπουλος με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.

Τα Χανιά όμως δεν άφησαν τον Λεβαδειακό να χαρούν σχεδόν καθόλου, αφού πήραν και πάλι το προβάδισμα και μάλιστα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τριανταφυλλάκος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 στέλνοντας την ομάδα του μπροστά στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Η καλύτερη από πλευράς Λεβαδειακού ήταν το σουτ του Αδαμάκη στο 49' το οποίο απέκρουσε ο Κατσιμήτρος. 

Από την άλλη τα Χανιά έφτασαν πολύ κοντά στο 3-1 στο 76'. Ο Βασιλόγιαννης σέντραρε προς τον Βασιλακάκη που με κεφαλιά από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά οι προσπάθειες των Βιωτών καρποφόρησαν στο 80ο λεπτό. Ο Μαρκόφσκι εξαπέλυσε το σουτ μετά από συνδυασμό με τον Αδαμάκη γράφοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Βοηθοί: Δέτση (Αθηνών) – Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

4ος διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Κίτρινες κάρτες: Καραγεώργης (13′), Κάρλος (19′), Ρέτσος (35′), Εντιαγέ (45′), Νικολόπουλος (56′)

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Βάρκας (69′ Μ. Καψάλης), Πατάπης, Τσαμούρης, Παντεκίδης, Καμαρά (68′ Κογιέτε), Παναγιωτούδης, Κάρλος (84′ Κόλα), Τριανταφυλλάκος (62′ Βασιλακάκης), Βασιλόγιαννης, Μπαΐροβιτς.

Ρόδος (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωράκης, Καραγεώργης, Ρέτσος (46′ Τσάβες), Μακρυδημήτρης (46′ Νικολόπουλος), Σάαντο (46′ Μαρτσάκης), Μίγγος, Μαρκόβσκι, Στ. Καψάλης, Εντιαγέ (86′ Χύσι), Σταματελόπουλος (86′ Βουργουντζής), Αδαμάκης.