''Έκλεψε'' τον βαθμό ο Καραϊσκάκης, 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'

''Έκλεψε'' τον βαθμό ο Καραϊσκάκης, 2-2 κόντρα στον Παναθηναϊκό Β'
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 27/11/2021

Σ' ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες πήραν το προβάδισμα στο σκορ, Παναθηναϊκός Β' και Καραϊσκάκης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του νότιου ομίλου της Super League 2.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα που έχουν 4 βαθμούς και βρίσκονται ισόβαθμοι στη 12η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι με γκολ μόλις στο 5' με σουτ από τον Ντοναλντόνι. 

Ο Παναθηναϊκός βρήκε την απάντηση μέσω της άσπρης βούλας. Στο 32ο λεπτό ο Θεοχάρης ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε το ματς στα ίσα. Οι Αρτινοί είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα αλλά το σουτ του Ρούνεΐ κατέληξε στο δοκάρι του Χριστογεώργου

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα στο σκορ όπως ακριβώς ισοφάρισε. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Σέχου που στο 65' ευστόχησε από τα 11 βήματα κάνοντας το 2-1. 

Το προβάδισμα των Πρασίνων όμως δεν κράτησε για πολύ. 3 λεπτά μετά ο Ρούνεΐ εκτέλεσε τον Χριστογεώργο μ' ένα όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Παναθηναϊκός Β' (Βονόρτας): Χριστογεώργος, Αντωνίου, Ρόμπι (86′ Τσιριγώτης), Μαρτίνης, Βαγιαννίδης, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Μαραθωνίτης (61′ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος (86′ Καρβούνης), Σαρδέλης (76′ Κούτσιας), Σέχου.

Καραϊσκάκης (Τζουγκάνοβιτς): Χουάντερσον, Γλυνός, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Τάμπας, Ρουμπανγκούκα (77′ Βαφειάδης), Ναζίμ, Ρούνει, Δερμιτζάκης (85′ Κρισμάρεβιτς), Ντοναλντόνι (61′ Γαλεάδης), Σταματής.