Άνετο πέρασμα για το Αιγάλεω, 2-0 τον Ηρόδοτο

Άνετο πέρασμα για το Αιγάλεω, 2-0 τον Ηρόδοτο
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 04/12/2021

Επιστροφή στις νίκες για το Αιγάλεω μετά την ήττα του από την Καλλιθέα. Το Σίτι επικράτησε του Ηρόδοτου με 2-0 στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης για την 6η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Super League 2. Με αυτή τη νίκη οι Μπλε βρίσκονται στο -3 από την κορυφή, εκεί που βρίσκεται η ΑΕΚ Β'.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Αρναρέλλης με κεφαλιά στο 18' μετά από πρώτη κεφαλιά του Πιαστόπουλου.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 80ο λεπτό. Ο Βουκελάτος στη πρώτη του επαφή με την μπάλα, έπειτα από σέντρα του Αναστασίου, έκανε το 2-0 με κεφαλιά, «σφραγίζοντας» την τρίτη νίκη των γηπεδούχων για φέτος. Από την άλλη οι Κρητικοί υποχρεώθηκαν στη δεύτερή τους ήττα.

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (87’ Σταματάκης), Τριμμάτης (87’ Μπρέμπος), Αρναρέλλης (46′ Καββαδίας), Τσιλιγκίρης (79′ Τσίτσαρης), Πιαστόπουλος (79′ Βουκελάτος).

Ηρόδοτος (Γιάννης Τάτσης): Δήμιζας, Λουμπάκης, Κόρτσαμ, Αργκιλέσι (61’ Γ. Κοιλιάρας), Γκίνη, Καντέ (61’ Δ. Κοιλιάρας), Σουρνάκης, Αποστολίδης, Βρεττός, Κατίδης Χατζησάββας