Αιγάλεω-Ρόδος 3-1: Πρώτη ήττα για τα ''Ελάφια''! (vid)

Αιγάλεω-Ρόδος 3-1: Πρώτη ήττα για τα ''Ελάφια''! (vid)
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 15/12/2021

Στην πρώτη της ήττα υποχρεώθηκε η Ρόδος η οποία ηττήθηκε στο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης από το Αιγάλεω με 3-1 για την 8η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Super League 2. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη κατάφερε να πετύχει την τέταρτη νίκη της για φέτος ανεβαίνοντας στην 3η θέση με 13 βαθμούς ξεπερνώντας και την αντίπαλό του που πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με 12 βαθμούς όσους έχει η Καλλιθέα και η Καλαμάτα.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών. Ο Τριμμάτης ανετράπη από τον Καψάλη με τον διαιτητή Κρασαγάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Ο Τσιλιγκίρης ανέλαβε την εκτέλεση γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Το Αιγάλεω κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 35' με τον Αρναρέλλη όμως ο βοηθός υπέδειξε τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων ως όφσαιντ.

Οι Πράσινοι, που είδαν τον Καραγεώργη στο 13ο λεπτό να αντικαθίσταται λόγω τραυματισμού, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Στο 47ο λεπτό ο Παναγιώτου σε διώξιμο έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του σημειώνοντας αυτογκόλ.

Το Αιγάλεω όμως κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα πάλι από την άσπρη βούλα. Στο 63' ο Αρναρέλλης δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Θεοδωράκη με τον Κρασαγάκη να δείχνει για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των φιλοξενούμενων. Ο ρέφερι όμως από τον σύνδεσμο Ηρακλείου είχε πάρει την απόφασή του και ο Αρναρέλλης έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα, το Αιγάλεω σφράγισε τη νίκη. Μετά από αντεπίθεση, ο Αρναρέλλης έδωσε στον Τριμμάτη που με πλασέ σημείωσε το πρώτο προσωπικό του τέρμα και τρίτο συνολικά της ομάδας του διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Κρασαγάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Μαυραντωνάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
4ος: Πατεμτζής (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Μοιραδωράκης (Πειραιά)

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Τσίτσαρης, Τριμμάτης, Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης, Καθάριος.

Ρόδος (Σωτήρης Αντωνίου): Θεοδωράκης, Μάρκοβιτς, Μακρυδημήτρης, Παπάζογλου, Σαάντο, Μίγγος (74ο Σουλάι), Μαρκόφσκι, Καραγεώργης (16ο λ.τρ. Νικολόπουλος, 33ο λ.τρ. Τσάβες), Καψάλης, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης (74ο Βουργουντζής).


Δείτε τις δηλώσεις των Χαραλαμπίδη και Τριμμάτη μετά τη λήξη:

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Αρναρέλλη ο οποίος εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Ρόδου Αντώνη Καραγιώργη: