Αστέρας Βλαχιώτη - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1: Μοιρασιά στο 90'! (vids)

Αστέρας Βλαχιώτη - ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1: Μοιρασιά στο 90'! (vids)
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 15/12/2021

Αν και κρατούσε το υπέρ του 0-1 μέχρι της καθυστερήσεις του ματς, ο Καραϊσκάκης δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Αστέρα Βλαχιώτη με αποτέλεσμα να συμβιβαστεί με το ισόπαλο 1-1 στο παιχνίδι που έγινε για την 8η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Super League 2.

Οι Αρτινοί, που σημείωσαν τη δεύτερη ισοπαλία τους σε 3 παιχνίδια, είχαν στο πρώτο κομμάτι του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων χάνοντας την πρώτη ευκαιρία με σουτ του Ναζίμ στο 4'. Στη συνέχεια, ήρθε η κεφαλιά του Σταματή στο 17' να προστεθεί ως αξιόλογη φάση για τους γηπεδούχους. 

Παρά τις ευκαιρίες του Καραϊσκάκη, ο Αστέρας ισορρόπησε την κατάσταση έχοντας κι εκείνος τις στιγμές του. Στο 30ο λεπτό οι Παπούλης και Ζαΐμης ''δοκίμασαν'' τον Χουάντερσον ο οποίος αντέδρασε σωστά και στις δύο περιπτώσεις. 

Τελικά ο Καραϊσκάκης ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα στο σκορ λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τάμπα σέντραρε και ο Ρούνεϊ με κεφαλιά έγραψε το 0-1 στέλνοντας την ομάδα του μπροστά στο δρόμο για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Καραϊσκάκης προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ του 0-1. Και πράγματι το κρατούσε σφιχτά μέχρι το 91ο λεπτό, αλλά ο Λεωνιδόπουλος είχε άλλη άποψη. Μετά από παράλληλο γύρισμα του Παπούλη ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ έδωσε το πολυπόθητο έναν βαθμό στην ομάδα του.

Διαιτητής: Μπαΐλης (Πρέβεζας/Λευκάδας)  Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας/Λευκάδας) - Φίλος (Βοιωτίας)  4ος: Μαχαίρας (Αθηνών)

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Τουλίκας (82' Οφορίκουε), Λάμτσε, Ζάννης (46′ Τσίπρας), Μαϊσουράτζε, Σοκολάροφ, Λεωνιδόπουλος, Ζαΐμι (75' Ρόδης), Παπούλης, Σάνι (34′ λ.τρ. Ντούνης)

Καραϊσκάκης (Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς) : Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος, Κλιγγόπουλος, Γλυνός, Κρισμάρεβιτς, Ρουμπανγκούκα (82' Γαλεάδης), Ναζίμ, Σταματής (76' Βαφειάδης), Ρούνεϊ, Ντοναλντόνι (63' Δερμιτζάκης)

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το πέρας της αναμέτρησης:

 

Δείτε τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών Αναστασόπουλος και Σταματής