ΑΕΚ Β' - Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή

ΑΕΚ Β' - Αστέρας Βλαχιώτη 1-0: Επιστροφή στις νίκες και στην κορυφή
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 22/12/2021

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, η ΑΕΚ Β' επέστρεψε στις επιτυχίες. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στη Ριζούπολη με 1-0 του Αστέρα Βλαχιώτη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του νότιου ομίλου της Super League 2. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ Β' ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Λεβαδειακό ο οποίος όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Τον γόρδιο δεσμό για την Ένωση έλυσε ο Χρήστος Γιούσης. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής στο 69ο λεπτό με βολ πλανέ σημειώνοντας το 5ο του γκολ για φέτος.

Από την άλλη τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους δεν πήγαιναν καλά από την αρχή της αναμέτρησης. Ενδεικτικό είναι πως έμειναν από το 23ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Λεωνιδόπουλου. Ταυτόχρονα, μετά το γκολ δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση γνωρίζοντας την τρίτη ήττα στα 5 τελευταία παιχνίδια και παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού (6 βαθμοί - 14η θέση). 

ΑΕΚ Β' (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Μπούσης, Παρράς (85’ Κάτσικας), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Ρουκουνάκης (46’ Ευθ. Χριστόπουλος), Τζούντα Γκαρσία (65’ Αμούρ), Γιούσης (85’ Αρβανίτης), Γερολέμου, Ιατρούδης.

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος): Ιωαννίδης, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Μαϊσουράτζε, Λάμτσε, Ζαΐμι, Παπουλής, Λεωνιδόπουλος, Τσίπρας, Σοκολάροφ, Σάνι (28’ Ρόδης).

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου)

4ος: Καλατζής (Θεσσαλίας)

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2021 20:27