Αποδεκατισμένος ο Καραϊσκάκης στα Χανιά

Αποδεκατισμένος ο Καραϊσκάκης στα Χανιά
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 28/12/2021

 

Στα Χανιά βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 28/12 η αποστολή της ΑΕ Καραϊσκάκης για την αναμέτρηση της Τετάρτης (29/12, 15:00) κόντρα στα Χανιά στα Περιβόλια. Έξι έμειναν στην Άρτα λόγω κορωνοϊού.

Πριν την αναχώρηση της ομάδας της Άρτας διαγνώσθηκαν έξι θετικοί στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να μην ταξιδέψουν με την αποστολή. Τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν σε προληπτικούς ελέγχους.

Υπενθυμίζουμε ότι για να αναβληθεί παιχνίδι θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον επτά βεβαιωμένα κρούσματα, η ομάδα της Άρτας βρίσκεται στα έξι.

Δυσκολεύει το έργο του Τίμου Καβακά στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο της ΑΕ Καραϊσκάκης (αντικατέστησε προ ημερών τον Ντράγκαν Τζουκάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία).

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

''Αποδυναμωμένη έφτασε η ομάδα μας σήμερα το πρωί στα Χανιά ενόψει του αυριανού αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super 2 με την ομώνυμη ομάδα των Χανίων, λόγω των 6 θετικών κρουσμάτων covid που διαγνώστηκαν πριν την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας. Όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν απομονωθεί και ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε προληπτικούς ελέγχους.''

athlitiko.gr

Photo credits: artagoal.gr