ΟΦ Ιεράπετρας-Αστέρας Βλαχιώτη 3-1: Από τριάρα σε... τριάρα!

ΟΦ Ιεράπετρας-Αστέρας Βλαχιώτη 3-1: Από τριάρα σε... τριάρα!
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 16/01/2022

Συνέχεια στην τεράστια εκτός έδρας νίκη στο Παγκρήτιο κόντρα στον Εργοτέλη έδωσε η Ιεράπετρα. Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη κέρδισε ακριβώς με το ίδιο σκορ, με 3-1 δηλαδή, αυτή τη φορά τον Αστέρα Βλαχιώτη εντός έδρας για την 14η αγωνιστική του νότιου ομίλου της Super League 2.

Η νίκη για την Ιεράπετρα σφραγίστηκε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Στο 15ο λεπτό ο Μεσσιδόρο εκτέλεσε το κόρνερ προς το πρώτο δοκάρι. Εκεί ο Βουό εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια του Βλαχιώτη ανοίγοντας το σκορ.

Στο 29' ήρθε και το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Κάρδαρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λεμονής δπλασιάσε τα τέρματα για την ομάδα του.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την Ιεράπετρα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεσσιδόρο έδωσε στον Αντερέγκεν που με εύστοχο πλασέ έκανε το 3-0 ''καθαρίζοντας'' την υπόθεση νίκη.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη, ο οποίος έδωσε το πρώτο του παιχνίδι για το 2022, κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με σουτ από τον Σοκολάροφ στο 90ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)
Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών) – Γουρνιάς (Αν. Αττικής)
4ος διαιτητής: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών)

ΟΦΙ (Στάικος Βεργέτης): Καραγκιόζης, Τορίμπιο, Κάρδαρης, Μεσσιδόρο (87′ Ζήσης), Χιντζίδης (46′ λ.τρ. Ψάνης), Ντι Λορέντζο, Μπενίτεζ, Λεμονής, Βουό (72′ Κοντοές), Νεκούλ (45′ λ.τρ. Μπλανκ Καζάου), Αντερέγκεν.

Αστέρας Βλαχιώτη (Κώστας Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Μαϊσουράτζε, Σοκολάροφ, Ζαΐμι (38′ Αμπανκβά), Μπουσμπίμπα (85′ Οφόλι), Ζάννης (38′ Παπουλής), Τασιούλης (71′ Τουλίκας), Τσίπρας.

Photo credits: athlitiko.gr