Καλλιθέα-Εργοτέλης 3-2: Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο!

Καλλιθέα-Εργοτέλης 3-2: Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο!
από Βασίλης Βουτσινάς
στις 16/01/2022

Στο πιο παραγωγικό παιχνίδι στο νότιο όμιλο, η Καλλιθέα επικράτησε του Εργοτέλη με 3-2 στο Ελ Πάσο για τη 14η αγωνιστική της Super League 2. Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός οτι βρέθηκαν με ανατροπή πίσω στο σκορ (1-2), βρήκαν τα αποθέματα να γυρίσουν ''τούμπα'' το ματς και να πάρουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Άντονι Μουνιέ που σημείωσε τα δύο από τα τρία τέρματα για την ομάδα του. 

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης, που διαμαρτύρεται έντονα για τη διαιτησία του Κουκούλα, αγνοεί τη νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό. Λάθος από τους ποδοσφαιριστές των Κρητικών με τον Μουνιέ να το εκμεταλλεύεται και με πλασέ να κάνει το 1-0.

Ο Εργοτέλης όμως έβγαλε αντίδραση και στο 27' κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Κωστανάσιου από τον Ρόσι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. 

Η ολική ανατροπή ήρθε στο 36’. Ο Μπουρσέλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2 βάζοντας για πρώτη φορά την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η ψυχολογία της Καλλιθέας όμως δεν έπεσε καταφέρνοντας να φέρει πάλι το σκορ σε απόλυτη ισορροπία 4 λεπτά μετά. Αφού προηγήθηκε το δοκάρι του Κυνηγόπουλου στο 38ο λεπτό, στο 40ο λεπτό ο Κωστίκα με σουτ έκανε το 2-2 βάζοντας ξανά την ομάδα του στην αναμέτρηση.

Το... τρελό πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το γκολ του Μουνιέ στις καθυστερήσεις. Ο 34χρονος εξτρέμ έκανε το πλασέ ανατρέποντας για ακόμη μία φορά τα δεδομένα του αγώνα και βάζντας την Καλλιθέα ξανά σε θέση οδηγού. Μία φάση όπου ο Εργοτέλης διαμαρτύρεται έντονα για οφσάιντ.

Οι διαμαρτυρίες δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στην επανάληψη ο Εργοτέλης φωνάζει για πέναλτι σε ανατροπή του Πέϊου. Οι κιτρινόμαυροι είχαν τις στιγμές τους για το 3-3 αλλά ο Στρέζος σταμάτησε τις προσπάθειες των Αμπντουλαχί και Κόνραντ.

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)
Βοηθοί: Ψύλλος (Λέσβου) – Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας)
4ος διαιτητής: Δραγάτης (Αν. Αττικής)

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Κύργιας, Κιουλτζόπουλος (68’ Νάτσης), Μπουλούλης, Ντεμέτριους, Σαντάνα, Μουνιέ (60’ Χασανμπέγκοβιτς), Κυνηγόπουλος, Κωστίκας

Εργοτέλης (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Σερβιλάκης (81’ Ποζατζίδης), Κόλα, Κατσούρι (76’ Ντουμάνης), Μίκο, Βουτσάς (58’ Αμπντουλαχί), Μπουρσέλης, Πέϊος, Κωστανάσιος, Κοκκίνης (58’ Μπουτσάκης), Αμπντάλα Φαράγκ (46’ Κόνραντ).

Photo credits: athlitiko.gr

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 18:19