«Συναγερμός» στο Σιδηρόκαστρο για το ντέρμπι ανόδου με Καρπερή

«Συναγερμός» στο Σιδηρόκαστρο για το ντέρμπι ανόδου με Καρπερή
από Θεόφιλος Ψυχογιος
στις 17/06/2017

Τελείωσαν τα… ψέματα στην ΕΠΣ Σερρών και έρχεται η ώρα της κρίσης, αφού την τελευταία αγωνιστική, την Κυριακή (18.00) αναμετρώνται ο Εθνικός Σιδηροκάστρου και ο ισόβαθμος Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής στην έδρα του πρώτου, με φόντο την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Και τώρα οι δυο τους, για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Το δεύτερο εισιτήριο ανόδου αναζητά κάτοχο, αφού η Ελπίδα Σκουτάρεως έχει ήδη σφραγίσει το πρώτο, όχι φυσικά μέσω των πλέι οφ της Επίλεκτης, αλλά ως φιναλίστ στο κύπελλο Ερασιτεχνών (παρά την ήττα στον τελικό από τον Ηρόδοτο, ο οποίος είχε ήδη ανέβει μέσω πρωταθλήματος).

Το Σιδηρόκαστρο του Σάκη Καρυπίδη που ξεκίνησε αθόρυβα, ως αουτσάιντερ, έχει την τύχη στα χέρια του και τη μεγάλη ευκαιρία να γυρίσει στη Γ΄ Εθνική, παίζοντας εντός και καλώντας τον κόσμο στο γήπεδο.

Στην αντίπερα όχθη, η Καρπερή του Γιώργου Παπαδόπουλου τερμάτισε πρώτη με ευκολία στην κανονική διάρκεια, αλλά το αβαντάζ χάθηκε στα μπαράζ (βεβαίως και οι δυο ομάδες διαθέτουν έμπειρες μονάδες και παρόμοιες πιθανότητες στη θεωρία) και πλέον η ψυχολογία δεν είναι σύμμαχος, στην προσπάθεια για «προαγωγή» στις εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού, για τον «τελικό» της Κυριακής:

«Το πρωτάθλημα της επίλεκτης ΕΠΣ Σερρών μπήκε στην τελική του ευθεία και το παιχνίδι της Κυριακής έχει την δική του ξεχωριστή σημασία.

Σε μια χρόνια περίεργη και με πολλές δυσκολίες η ομάδα μας έχει φτάσει να παίζει την Κυριακή κόντρα στην Καρπερή έναν «τελικό», το αποτέλεσμα του οποίου βγάζει τον πρωταθλητή που οδηγεί στην Γ’ Εθνική.

Την Κυριακή, λοιπόν, άπαντες πρέπει να είναι στη θέση τους.

Να φωνάξουν, να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα που στο φινάλε θα φέρει μια σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον οποίο «παλεύουμε» για τον ίδιο στόχο.

Την Κυριακή το απόγευμα πρέπει όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε.

Η Διοίκηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως θα γίνει προπώληση εισιτηρίων από την Πέμπτη το πρωί, άνθρωποι της διοίκησης θα περιφέρονται στην πόλη με σκοπό να διαθέσουν τα εισιτήρια του αγωνος σε καταστήματα και στους φιλάθλους.

Η τιμή τους είναι 5€. Μη λείψει κανείς…»