ΣΟΚ Ι Πυροβολισμοί σε τοπικό αγώνα στην Δυτική Αττική!

ΣΟΚ Ι Πυροβολισμοί σε τοπικό αγώνα στην Δυτική Αττική!

Φαρ Ουέστ στον αγώνα της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραικό

από Παμε Μπάλα
στις 18/02/2024

 

Δυστυχώς όσοι νομίζανε πως τα έχουν δει όλα στον Ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμη μια φορά έχουν πέσει έξω!

Σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων Ασπροπύργου και τον Μανδραικό συνέβη  κάτι που δεν το χωράει ο νους  κάθε λογικού ανθρώπου.

Λίγο πριν την λήξη του Α ημιχρόνου πιστολιές ανάμεσα στους θεατές αναστάτωσαν τους περίπου 1.500 φιλάθλους που κατέκλεισαν το γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα που παρουσίαζε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μερίδα σκληρών ατόμων επιτέθηκαν στους φιλάθλους των γηπεδούχων με αποκορύφωμα ένας εξ αυτών να πυροβολήσει αρκετές φορές στον αέρα , αλλά και στο πλήθος , όπου βρίσκονταν αρκετά γυναικόπαιδα!

Μέσα στον πανζουρλισμό που επικράτησε η κατάσταση ξέφυγε και τα επεισόδια γενικεύθηκαν έξω από το γήπεδο!

Εκεί σύμφωνα με καταγγελίες παρευρισκόμενων είδαν με τα μάτια τους ένα μικρό οπλοστάσιο στα χέρια μπράβων που σε ένα ανελέητο ξύλο , χρησιμοποίησαν αρκετά επικίνδυνα αντικείμενα.

Φυσικό επακόλουθο ήταν η διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή κ. Βάτσιο ο οποίος και βρίσκεται αυτήν την ώρα στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει για τα γεγονότα και την διακοπή του αγώνα.

Πριν από λίγο έγινε γνωστό μετά από καταδίωξη στην Αττική οδό η αστυνομία κατάφερε μετά από άγρια καταδίωξη να ακινητοποιήσει αμάξι μάρκας BMW και προχώρησαν σε προσαγωγές με ύποπτους από το συγκεκριμένο γεγονός που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία. Την στιγμή μάλιστα που η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως η χώρα είναι έτοιμη για να ανοίξει τα γήπεδα , και αφού έχει διασφαλίσει πως με τα μέτρα που έχει πάρει θα φρενάρει την βία.......

 

Νίκος Γιαλαμάς