Τι σχεδιάζουν Ποζίδης και Μπερτάκης στην Θεσσαλονίκη;

Τι σχεδιάζουν Ποζίδης και Μπερτάκης στην Θεσσαλονίκη;
από Πάμε Μπάλα
στις 10/11/2022
στην MAGAZINO

 

Κάτι διαφορετικό φαίνεται να κινείται στην νυχτερινή διασκέδαση της  Θεσσαλονίκης το τελευταίο διάστημα.

Αφετηρία των ειδήσεων ποιοι άλλοι;

Ο Θόδωρος Ποζίδης και ο Κώστας Μπερτάκης όπου ο φακός μάλιστα τους «έπιασε» να συζητούν πρόσφατα (κεντρική φωτό)  στο Club Vogue, εκεί που εμφανίζονται ( τελευταίες εμφανίσεις 11-12 Οκτωβρίου) με τεράστια επιτυχία ο Νίκος Οικονομόπουλος  και ο Γιώργος Λιβάνης.

Το συγκεκριμένο δίδυμο προκάλεσε στην κυριολεξία αδιαχώρητο στο VOGUE και οι δύο επιχειρηματίες  είναι λογικό να αισθάνονται δικαιωμένοι!

Οι πληροφορίες μιλούν για επέκταση των δύο επιχειρηματιών και μάλιστα σύντομα με μια νέα πρόταση διασκέδασης…

Και φυσικά μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε το γεγονός πως το περασμένο Σάββατο ο Νίκος Οικονομόπουλος αποκάλυψε στην πίστα πως σύντομα έρχεται στην Θεσσαλονίκη η Λένα Ζευγαρά!

Και η αποκάλυψη αυτή έγινε καθώς ο Νίκος Οικονομόπουλος κάλεσε επάνω στην πίστα τον Πέτρο Ιακωβίδη, την Λένα Ζευγαρά και την  Ζοζεφίν , οι οποίοι από νωρίς και μέχρι τις πρωινές ώρες άκουσαν το πρόγραμμα του VOGUE παρέα με τους επιχειρηματίες κ.κ. Ποζίδη και Μπερτάκη!

Παράλληλα ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχήθηκε στο μικρόφωνο καλή επιτυχία στον Πέτρο Ιακωβίδη και την Ζοζεφίν που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα  18 και 19 Νοεμβρίου τις εμφανίσεις τους στο Vogue ,έχοντας μαζί τους τον FY ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της νεολαίας!

 

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2022 01:44