Είναι οριστικό!Αποχωρεί ο Παλτόγλου από το Αιγάλεω!

Είναι οριστικό!Αποχωρεί ο Παλτόγλου από το Αιγάλεω!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Αιγάλεω κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Αθήνα, όμως δεν κατάφερε και πάλι να ανέλθει στη Γ’ Εθνική.

από Κωνσταντίνος Ράπτης
στις 31/05/2016

Την περασμένη σεζόν στάθηκε άτυχο από το γεγονός πως ανέβαινε κατηγορία μόνο ο πρώτος της διαδικασίας, τερματίζοντας δεύτερο, ενώ φέτος έπεσε στους πολύ ισχυρούς Προοδευτική και Άγιο Ιερόθεο, όπου και τελικά έμεινε πίσω τους. Βέβαια, όταν είσαι το Αιγάλεω δεν υπάρχουν δικαιολογίες και αναμφίβολα είναι τεράστια αποτυχία το ότι η ομάδα παραμένει για τρίτη σεζόν στα τοπικά.

Όμως τα άσχημα για το «Σίτι» φαίνεται πως δεν σταματούν εδώ! Κι αυτό γιατί η οικογένεια Παλτόγλου, διά στόματος του προέδρου Ιωάννη Παλτόγλου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου! Αιτία στάθηκαν τα γεγονότα της περασμένης Τετάρτης στο παιχνίδι με την Προοδευτική και την είσοδο των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι επιβεβαιώθηκε η φημολογία των τελευταίων ημερών, ότι η οικογένεια Παλτόγλου απογοητεύτηκε από αυτά που συνέβησαν την Τετάρτη και θα αποχωρούσε από τη διοίκηση, κάτι που θα γίνει πράξη μετά και τον αγώνα της Κυριακής για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου. Δύσκολη μέρα ξημερώνει λοιπόν για το «Σίτι».

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση αποχώρησης του Ιωάννη Παλτόγλου: «Δεν είναι δυνατόν να κάνουμε έναν δύσκολο αγώνα και να έρχονται κάποια παλιόπαιδα και να τα καταστρέφουν όλα, όπως έγινε στο ματς με την Προοδευτική που διακόπηκε. Αυτή είναι η αιτία που φεύγω από το Αιγάλεω! Αν δεν συνέβαιναν τα γεγονότα με την Προοδευτική θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα στον αγώνα της Κυριακής χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τους παίκτες για την απαράδεκτή εμφάνισή τους, αλλά ούτε και αυτούς που δεν είχαν την ευθιξία να αναλάβουν την ευθύνη της ήττας.»

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2016 04:27