×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 559

Μοιράστηκαν βαθμούς στον Κορυδαλλό, Αετός και Προοδευτική

Μοιράστηκαν βαθμούς στον Κορυδαλλό, Αετός και Προοδευτική

Επεσε η αυλαία των μπαράζ με ισοπαλία στον Κορυδαλλό.

Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και με πολλές απουσίες παρουσιάστηκαν Αετός Κορυδαλλού και Προοδευτική στην τελευταία αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική και όμως έδειξαν σε ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετική εικόνα.

 Με το τελικό 1-1 στο γήπεδο του Κορυδαλλού, έπεσε η αυλαία της χρονιάς, με την Προοδευτική να πανηγυρίζει την άνοδο στην Γ’ Εθνική και τον Αετό Κορυδαλλού, ναι μεν πικραμένο που δεν έκανε την έκπληξη, αλλά γεμάτο για τις επιτυχίες που έκανε τη φετινή σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αετός ήταν ελαφρώς καλύτερος στο πρώτο μέρος, κάνοντας μάλιστα και τη φάση της ημέρας στο 14’ όταν ο Μούτσα βρέθηκε μόνος απέναντι στον Μένιο όμως η μπάλα κατέληξε απελπιστικά άουτ. Η Προοδευτική ανέβασε στροφές, έκανε ένα εκρηκτικό δεκάλεπτο και στο 36’, σε μία φάση διαρκείας στην εστία του Κοντόπουλου, ο Μαναριώτης από κοντά έκανε το 0-1. Στο 41’ μάλιστα, ο Αετός βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση όμως το πλασέ του Κράσι πέρασε ελάχιστα άουτ. Λίγες φάσεις στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 1-1 στο 64ο λεπτό με τον Λέσι, όταν  ξεχύθηκε από τα πλάγια,  μπήκε στην μεγάλη περιοχή  και με πολύ ωραίο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

Το παιχνίδι ξαφνικά έγινε σκληρό, με πολλά μαρκαρίσματα, ενώ στο 87΄υπήρξε σύρραξη ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων και είχε ως συνέπεια αφορμή  την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα των Μπέλερη και Καφαλίδη.

Διαιτητής: Γκριτζέπης Γ. (Αρκαδίας)

Αετός Κορυδαλλού: Κοντόπουλος, Καλλέργης, Ξενιτόπουλος, Καφαλίδης, Σύρμας (50’ Μπερίσα), Σιδηρόπουλος, Λέσι, Τουλουβασίλης (65’ Τσακίρης), Μούτσας, Κράσι, Μπαμπουλάκης (62’ Δρυμούσης)

Προοδευτική:  Μένιος, Τσαγκάρης (80’ Ζελέκου), Δηλαβέρης (70’ Μύρκος), Ζίζηλας, Σαμαράς, Μπέλερης, Τσίτσης, Γιακούμπι (75’ Παλαιολόγος), Μαναριώτης, Τζανέτος, Ατματσίδης