×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 567

Ισοπαλία μεταξύ Στρατωνίου – Αλμωπού και «χαμός» στον όμιλο

Ισοπαλία μεταξύ Στρατωνίου – Αλμωπού και «χαμός» στον όμιλο

Το Στρατώνι προς το τέλος πήρε τον βαθμό και έβαλε «φωτιά» στον όμιλο.

από
στις 22/05/2016
Από την αρχή, βάση της δυναμικής των ομάδων, γνωρίζαμε πως ο όμιλος θα είναι αρκετά αμφίρροπος. Με τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του ομίλου επιβεβαιώθηκε ο κανόνας.
 
Στη Χαλκιδική , Στρατώνι και Αλμωπός μονομάχησαν στο ντέρμπι του ομίλου βάση της βαθμολογικής συγκομιδής και των δυο ομάδων μέχρι τώρα στο μίνι πρωτάθλημα. Το ισόπαλο αποτέλεσμα(1-1) μεταξύ τους και η νίκη της Νάουσας επί του Πάϊκου Γουμέννισας έκανε ακόμη μεγαλύτερο το ενδιαφέρον στον 3ο όμιλο.
 
Ο Αλμωπός ευτύχησε να προηγηθεί στο 15’ με κεφαλιά του Προβατίδη. Το Στρατώνι προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν τα κατάφερε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην ουσία η καλύτερη φάση του Στρατωνίου στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Μετάι που πέρασε άουτ.
 
Το δυνατό παιχνίδι και οι πολλές κάρτες έκαναν την εμφάνιση τους από τα πρώτα λεπτά του ματς, κάτι που συνεχίστηκε και στην επανάληψη. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να κάνουν με το ‘’καλημέρα’’ στο δεύτερο ημίχρονο το 0-2, όταν το σουτ του Καπουσούζη σταμάτησε στο δοκάρι του Ράπτη. Όμως, το Στρατώνι ήταν αυτό που βρήκε το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι και ισοφάρισε το σκορ. Σκόρερ για την ομάδα της Χαλκιδικής ο Μετάι με όμορφο σουτ στο 70’. 
 
Χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο στη συνέχεια, αμφότερες πήραν από έναν βαθμό και παρέμειναν στη κορυφή του ομίλου. Ωστόσο, έχουν και συγκάτοικο από σήμερα, καθώς η Νάουσα επικράτησε του Πάϊκου με 0-3 – στην ουσία το έθεσε εκτός μάχης – και έβαλε ‘’φωτιά’’ στον όμιλο, διότι και οι τρεις έχουν από πέντε βαθμούς.
 
Στρατώνι: Ράπτης, Λεμονής, Κομπάλια, Μπέσσας, Ντινιώτης, Ταϊρης, Μετάι, Κοσμίδης, Μελίσσης, Ξανθηνίδης, Τσιντογιάννης
 
Αλμωπός: Αποστόλου, Ζαρογιάννης, Μπογδάνης, Ελευθεριάδης Θ., Καλαϊτζίδης, Ελευθεριάδης Γ., Καμπάνης, Προβατίδης, Καπουσούζης, Κοβάτσης, Καραγιάννης
 
Βαθμολογία 3ου ομίλου (3η αγωνιστική)
 
Αλμωπός Αριδαίας 5
Στρατώνι  5
Νάουσα 5
Πάϊκο Γουμένισσας  0
 
*Θυμίζουμε πως ανεβαίνουν οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο


Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 19:17