Εμμανουηλίδης: Πατάμε στη γη!

Εμμανουηλίδης: Πατάμε στη γη!

Ο Νίκος Εμμανουηλίδης ξεκαθάρισε πως οι τόνοι παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα στους πρωταθλητές Κοζάνης

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 25/05/2016

Ξεκίνησε την προσπάθειά του στα μπαράζ με τον τίτλο του φαβορί στον 4ο όμιλο, το σημαντικότερο όλων όμως είναι πως φροντίζει να το επιβεβαιώνει και εντός αγωνιστικών χώρων. Ο Μακεδονικός Φούφα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο, όντας στην κορυφή της κατάταξης με 7 βαθμούς, γεγονός που επιτρέπει σε κάποιες... σκέψεις να ξεφεύγουν, φτάνοντας μέχρι τη Γ' Εθνική. Παραμονή του αγώνα με τον ουραγό Μεγάλο Αλέξανδρο Καλλιθέας στην Καστοριά, ο Νίκος Εμμανουηλίδης έσπευσε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, υπενθυμίζοντας πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, αν δεν επισφραγιστεί με μαθηματικό τρόπο η άνοδος.

«Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε σκέψεις για Γ' Εθνική, όμως δεν το αφήνουμε να... φωλιάσει! Προέχει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να κλειδώσουμε την άνοδο. Χρειάζονται ακόμη τέσσερις βαθμοί και μαθηματικά» σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι! Ακόμη και η Καλλιθέα με τον έναν βαθμό που έχει, διατηρεί το δικαίωμα να ελπίζει. Όλα είναι πιθανά! Εμείς έχουμε πίστη στην ομάδα μας, αλλά δεν πετάμε! Πατάμε στη γη».

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο προπονητής των πρωταθλητών Κοζάνης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεχή βελτίωση που δείχνει η ομάδα του.

«Δείχνουμε πάρα πολύ καλό πρόσωπο και το παράδοξα θετικό είναι πως παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα γίνεται καλύτερη, ενώ θα περίμενε κανείς να κουράζεται! Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο τελευταίο παιχνίδι, σε σχέση με τα δύο πρώτα. Ισως έπαιξε ρόλο ότι ο αντίπαλος ήταν ένας από τους άμεσους συνδιεκδικητές».

Όσο για το μέλλον του Μακεδονικού, ο Νίκος Εμμανουηλίδης σημείωσε: «Η ομάδα έχει την εμπειρία, έχει μία πολύ ικανή διοίκηση, έχει ένα πολύ φερέγγυο όνομα στην περιοχή. Νομίζω ότι θα μπορέσει με προσεκτικές κινήσεις, να κάνει το καλύτερο δυνατό».