Στη Γ' Εθνική Απόλλων Λάρισας, Θήβα και Ρόδος!

Στη Γ' Εθνική Απόλλων Λάρισας, Θήβα και Ρόδος!

Με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής έγιναν γνωστές οι πρώτες τρεις ομάδες που έκαναν δικό τους ένα εισιτήριο, από τα συνολικά 28 που προσφέρει η διαδικασία.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 25/05/2016

Χωρίς το άγχος της νίκης θα αγωνιστούν τρεις από τις 56 πρωταθλήτριες Ενώσεων, στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου.
Από σήμερα (25/5) πανηγυρίζουν την άνοδό τους στη Γ' Εθνική ο Απόλλων Λάρισας, η Θήβα και η Ρόδος, καταφέρνοντας με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής να σφραγίσουν τα πρώτα εισιτήρια!
Για τον 6ο όμιλο η πρωταθλήτρια Λάρισας πέρασε νικηφόρα από τα Σέλλανα, όπου επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΟ Σελλάνων, του οποίου υπερτερεί ακόμη κι αν διαδραματιστεί τη χειρότερο δυνατό σενάριο που είναι η ισοβαθμία μαζί του στη 2η θέση και τους 10 βαθμούς.
Κάτι ανάλογο ισχύει και στον 7ο όμιλο, όπου η Θήβα λύγισε τον Ολυμπιακό Λαμίας (1-0), έφτασε στους 10 βαθμούς και, πλέον, δεν απειλείται με κανένα συνδυασμό αποτελεσμάτων στις επόμενες δύο αγωνιστικές.
Η πρώτη, χρονικά, ομάδα που είχε εξασφαλίσει την άνοδο, είναι η Ρόδος, η οποία για τον 10ο όμιλο ξεπέρασε το εμπόδιο του Ποσειδώνα Καρδαμύλων και «κλείδωσε» το ένα από τα δύο εισιτήρια.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από σήμερα παίρνει την άνοδο για τη Γ' Εθνική και η Προοδευτική, εφόσον κερδίσει το Αιγάλεω είτε εντός αγωνιστικού χώρου είτε εκτός...

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 20:54