«Καθάρισε» στο β' μέρος η ΑΕ Ιστιαίας

«Καθάρισε» στο β' μέρος η ΑΕ Ιστιαίας

Η πρωταθλήτρια Εύβοιας επιβλήθηκε με 5-1 του Αίολου και «άγγιξε» την άνοδο στη Γ' Εθνική.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/05/2016

Ένας πραγματικός... καταιγισμός σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης που έγινε στο δημοτικό στάδιο Εύβοιας και μετέτρεψε στο τελικό 5-1 τη «λευκή» ισοπαλία της ανάπαυλας. Η τοπική ΑΕ Ιστιαίας πανηγύρισε καθοριστικής σημασίας επικράτηση απέναντι στον Αίολο και «άγγιξε» την άνοδο στη Γ' Εθνική. Πλέον, η πρωταθλήτρια Εύβοιας θα έχει την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο έστω και με ισοπαλία στο ματς με τον Ολυμπιακό Λαμίας την Κυριακή.

Από την άλλη, οι πρωταθλητές Ευρυτανίας άντεξαν για ένα ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος εγκατέλειψαν, όντες προδομένοι και από την έλλειψη λύσεων στον πάγκο.

Στο 47' ο Φούκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του, καθώς επιχειρούσε να διάξει, γκολ που ασφαλώς έπαιξε ρόλο στη συνέχεια. Στο 49' ο Α. Στεργίου με συρτό σουτ έκανε το 2-0, στο 55' ο Χρ. Ανέστης έκανε το 3-0 με κοντινή προβολή, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι με το πλασέ του Μεταξούλη στο 58'. Οι γηπεδούχοι πήραν πάλι τα ηνία και έφτασαν στο 4-1 με πλασέ του Α. Στεργίου στο 75'. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 86' ο Ηλιόπουλος με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι.

Διαιτητής ήταν ο Τσιτσανούδης, με βοηθούς τους Τσαπράζη και Στάικο (Λάρισας).

ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ (Θανάσης Γούρνας): Μ. Μπιμπάι (77' Καρατσόλιας), Μαρκούρι, Α. Γοργομάτης, Τοούρφε, Πανάκης, Γιουκάι (45+ Α. Στεργίου), Ηλιόπουλος, Ι. Μπιμπάι, Μακρής (46' Χ. Ανέστης), Ν. Γοργομάτης, Μιχαήλ

ΑΙΟΛΟΣ (Γιάννης Φλωράκης): Κόκκοτος, Μπογδάνος, Φούκας, Ζαραβέλης, Τόσκα, Ράμμος, Μπόνιας, Στύλα, Μπούμπουρης, Μεταξούλης, Νικολάου.

(Ανταπόκριση: Γιάννης Δραπανιώτης)

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 03:21