Ανέβηκε η Θήβα!

Ανέβηκε η Θήβα!

Η πρωταθλήτρια Βοιωτίας λύγισε τον Ολυμπιακό Λαμίας (1-0) και επανήλθε στις εθνικές κατηγορίες.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 26/05/2016

«Μεθυσμένη πολιτεία» είναι τις τελευταίες ώρες η Θήβα και όχι άδικα! Το καμάρι της πόλης, ο ΑΟ Θήβα, σφράγισε την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες και έστειλε μήνυμα στους φιλάθλους του πως τα καλύτερα έπονται! Η πρωταθλήτρια Βοιωτίας λύγισε τον Ολυμπιακό Λαμίας (1-0) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου και έφτασε στους 10 βαθμούς, έχοντας έξι βαθμούς διαφοράς από τον αντίπαλό του, απέναντι στον οποίο υπερτερεί, σε περίπτωση ισοβαθμίας μαζί του στη 2η θέση.

Παρουσία περίπου 1000 φιλάθλων, το συγκρότημα του Γιώργου Λάμπρου έφτασε στην επικράτηση, χάρη σε κοντινό σουτ του Βρέττου στο 13' και αφού προηγήθηκε δοκάρι σε προσπάθεια του Βεζυρτζόγλου. Στην υπόλοιπη ώρα του αγώνα δεν άλλαξε κάτι, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους και να δίνει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στον ιστορικό σύλλογο.

Διαιτητής ήταν ο Βρέσκας (Ημαθίας), με βοηθούς τους Δημόπουλο (Δυτικής Αττικής) και Γιαννίκο (Πειραιά).

ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Μακρής, Παναούλης, Παπαχαραλάμπους, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Τσουπεής (83' Κοττώρος), Γκαράνης, Τσομπάνης (90' Δούλος), Βεζυρτζόγλου, Βρέττος (46' Ελέζι)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σπύρος Λέντας): Δελούκας, Πρεμτζής, Στυλιανός, Δ. Λέντας, Ζήσιμος (70' Σιώτης), Καλαμάτας, Χαλαστάνης (81' Μπουσάι), Κουτρομάνος, Χριστοδούλου, Καυκιάς, Αντωνίου (72' Ν. Λέντας).

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 26 Μαϊος 2016 11:48