×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Ιστορική άνοδος για ΙΝΚΑ με σόου Βεστάκη!

Ιστορική άνοδος για ΙΝΚΑ με σόου Βεστάκη!

Το ΙΝΚΑ εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία του την άνοδο στην Γ’Εθνικη, καθώς επικράτησε 2-0 του ΟΦΙ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ.

από
στις 29/05/2016

Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο το ΙΝΚΑ κατάφερε να προηγηθεί , μόλις στο 6ο λεπτό με πλασέ του Βεστάκη μετά από καταπληκτική μπαλιά του Γωνιωτάκη.

Στην συνέχεια  το ΙΝΚΑ πίεσε και για δεύτερο γκολ και στο 15ο λεπτό ο Βεστάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή με τον Μανουσάκη να προλαβαίνει τελευταία στιγμή. Στην συνέχεια και πάλι ο Μανουσάκης πρόλαβε τον Περδικάκη και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 22ο λεπτό απείλησε για πρώτη φορά ο ΟΦΙ με τον Ξαγοράρη να εκτελεί ένα φάουλ, όμως κανένας παίκτης δεν μπόρεσε να βρεθεί στην τροχιά της μπάλας.

Στο 43ο λεπτό ο ΟΦΙ άγγιξε το γκολ με τον Χρυσοφάκη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς του ΙΝΚΑ και πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βλαχάκη.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε  και η πρώτη ευκαιρία έγινε στο 56ο λεπτό όταν ο Γωνιωτάκης εκτέλεσε το φάουλ , όμως η μπάλα κατέληξε λίγο  έξω.

Στο 65ο λεπτό το ΙΝΚΑ  απείλησε ξανά με τον Ντεντάκη, όμως η μπάλα κόντραρε στον Φρουζάκη και στην συνέχεια ο Μανουσάκης μπλόκαρε εντυπωσιακά.

Ο ΟΦΙ απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο 73ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χρυσοφάκη με τον Βλαχάκη να μπλοκάρει σταθερά.

Το ΙΝΚΑ «καθάρισε» το παιχνίδι στο 77ο λεπτό και πάλι με τον Βεστάκη με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από ωραία ενέργεια του Ταταράκη.

Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και το ΙΝΚΑ πήρε μια ιστορική άνοδος για την Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

AEEK INKA (Κατσούλης): Βλαχάκης, Γαλανίδης, Δασκαλάκης(54′ Σηφάκης), Περδικάκης, Σάμπα, Κομπογεννητάκης, Ντεντάκης, Ζντράβκοβιτς, Γωνιωτάκης(69′ Τσίτας), Βεστάκης(80′ Πετράκης), Ταταράκης.

Ο.Φ. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Σκύβαλος): Μανουσάκης, Πηγιάκης, Δασκαλάκης(46′ Φρουζάκης), Μίγγας Ιωαν., Τζελέπης, Σταχτιάρης, Κόλεφ(46′ Ακαμιωτάκης), Πετάσης, Χριστάκης(60′ Φιλιππάκης), Ξαγοράρης, Χρυσοφάκης.

(πηγή: grandsport)