×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Απίστευτη ανατροπή για Θήβα!

Απίστευτη ανατροπή για Θήβα!

Πέτυχε τέσσερα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησε 2-5 του Αιολου

από
στις 29/05/2016

ΑΙΟΛΟΣ – ΘΗΒΑ 2–5

Η Θήβα μπορεί να έχει καθαρίσει την υπόθεση άνοδο ωστόσο δεν... χαρίζεται πουθενά! Ακόμα κι αν ένα ματς μοιάζει χαμένο, όπως αυτό στην έδρα του Αιολου... Οι γηπεδούχοι, λοιπόν, μέχρι το 80' βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 2-1... Ένα τρελό φινάλε της Θήβας, ωστόσο, που πέτυχε τέσσερα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο διαμόρφωσαν το τελικό 2-5 σ' αυτή την 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου. Ο Αίολος άνοιξε το σκορ στο 4' με πλασέ του Μεταξούλη σε αντεπίθεση, ενώ στο 23' ο Στύλα σημείωσε το 2-0. Η Θήβα μείωσε στο 62' με δυνατό σουτ του Τσομπάνη, ενώ μετά το 80' ξεκίνησε η... βροχή των γκολ. Ο Γκαράνης ισοφάρισε σε 2-2 (80'), ο Τσομπάνης στο 83' πέτυχε το 2-3, ο Βεζυρτζόγλου στο 85' το 2-4, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βεζυρτζόγλου με μονοκόμματο σουτ στο 89'.

Διαιτητές: Ματσούκας, Κακατσίδης-Γαλανόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)

AIΟΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ (Γιάννης Φλωράκης): Κόκοτος, Μπογδάνος, Φούκας, Μαραβέλης, Αζακάς, Ράμμος, Μπούνιας, Τόσκα, Στύλα, Μεταξούλης, Νικολάου

ΘΗΒΑ (Γιώργος Λάμπρου): Φαλαγγίτης, Ελέζι (46' Βρέττος), Δούλος, Ευθυμίου, Ευσταθίου, Καραμπετιάν, Βυλλιώτης (61' Γκαράνης), Παναούλης, Τσομπάνης, Βεζυρτζόγλου, Παπαχαραλάμπους (46' Τσουπεής).