×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Γκέλαρε και πλέον έχει... τελικό μπροστά της η Ένωση Λέρνας!

Γκέλαρε και πλέον έχει... τελικό μπροστά της η Ένωση Λέρνας!

Δεν κατάφερε το απόγευμα της Κυριακής 29/05 η Ένωση Λέρνας να πάρει το διπλό μέσα στο Γύθειο και κόλλησε στο ισόπαλο 1-1!

από
στις 30/05/2016

Τώρα θα παίξει την Κυριακή 04/06 στις 17:00  την δεύτερη θέση του 13ου ομίλου καθώς ο Τσικλητήρας Πύλου νίκησε την ίδια ώρα στην έδρα του τη Δόξα Μεγαλόπολης με σκορ 3-0 και εξασφάλισε το ένα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με την Ένωση να προσπαθεί με κατοχή μπάλας και πιέζοντας ψηλά να ελέγξει το ρυθμό, ενώ ο Ολυμπιακός με μεγάλες μπαλιές από την άμυνα του Κατσίκα να βρεί τον Μ. Σούκουλη και Τζανετάκο.

Με την Λέρνα να χάνει δυο τετ α τετ, πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, αλλά το Γύθειο να πάει με υπέρ του γκολ στα αποδυτήρια. Στο 13’ σέντρα από αριστερά του Σαρρή πέρασε από Κοσμά και Β. Κατσίρης και ο επερχόμενος Καρνιάτης παραχώρησε κόρνερ.

Στο 15’ γρήγορη επίθεση από τον Καρνιάτη από αριστερά και κόψιμο στο σημείο του πέναλτι για τον Τζανετάκο, κόντραρε το σουτ του ο Κιρβαλίζτε και η μπάλα απομακρύνθηκε. Ο Ολυμπιακός ισορρόπησε κι ακολούθησε παιχνίδι κέντρου, με αρκετές διεκδικήσεις και μονομαχίες.

Στο 19’ μπροστινή μπαλιά από τον Κοσμά για τον Β.Κατσίρη, αυτός από δεξιά επιχείρησε απευθείας σουτ, η μπάλα αρκετά έξω. Στο 20’ από δεξιά ο Διαμαντής για τον Κοσμά, αυτός απευθείας το σουτ που βρήκε σε αμυντικό και πέρασε κόρνερ. Το κτύπησε ο Σαρρής από δεξιά, ο Κοσμάς έπιασε τη κεφαλιά από το κέντρο της περιοχής αλλά έστειλε πολύ ψηλά τη μπάλα.

Μεγάλη ευκαιρία στο 24’ όταν ο Κοσμάς έκλεψε από τον Σούκουλη και με κάθετη βρήκε μόνο τον Σαρρή στο σημείο του πέναλτι, αυτός όμως στη κίνηση έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καβαλιώτη. Νέα ευκαιρία στο 27’ κόρνερ από τον Σαρρή, ο Κοσμάς από το πρώτο δοκάρι με το κεφάλι σήκωσε προς τα πίσω για τον Αντωνιάδη, αυτός από το σημείο του πέναλτι, με το αριστερό πλάσαρε απευθείας, πολύ πάνω από τα δοκάρια Κι όμως, κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 32’ ένα φοβερό σουτ του Γ.Σουκούλη έξω από τη περιοχή από μεσα αριστερά, στο απέναντι «γάμα» του Κατσαούνη και το 1-0.

Στο 47’  φάση διαρκείας μεσα στη περιοχή του Γυθείου, ο Αντωνιάδης που απέναντι στον Καβαλιώτη από τη γραμμή της μικρής περιοχής, γύρισε για τον Σαρρή που από την άλλη πλευρά αυτός, πέταξε τη μπάλα έξω.Η Ένωση προσπάθησε να πιέσει ψηλά και πάλι, με τους Καραγκούνη, Κοσμά στα πλάγια της επίθεσης και τον Β.Κατσίρη σέντερ φορ.

Και έχοντας ανεβασμένο τον Αντωνιάδη κοντά στους επιθετικούς.Στο 65’ το 1-1. Σέντρα από αριστερά του Καραγκούνη η μπάλα πέρασε στην απέναντι πλευρά, ήρθε στην πλάτη των αμυντικών ο Α.Διαμαντής, που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καβαλιώτη. Στο 71’ από μπροστινή μπαλιά από πλάγια δεξιά ο Κοσμάς έπιασε στην κίνηση το σουτ, πάνω στον τερματοφύλακα.Στο 80’ αντεπίθεση με τον Καμπουρελάκο από αριστερά, αλλά το διαγώνιο σουτ του πέρασε έξω από την εστία του Κατσαούνη.

Στο 86’ φοβερή αντεπίθεση ο Καρνιάτης βρέθηκε τετ α τετ μέσα στη περιοχή και σούταρε, ξυστά από το κάθετο δοκάρι του Κατσαούνη. Στο 87’ σέντρα του Γιάννου, απευθείας σουτ του Καραγκούνη έξω.Συνεχή γεμίσματα, ο Καραγκούνης στο 91’ άφησε πίσω για τον Γάτσιο, αυτός όμως κόλλησε οσο χρειάσθηκε για να προλάβει ένας αμυντικός να διώξει σε πλάγιο.         Στο 94’ σεντρα του Καραγκούνη, την κεφαλιά ο Β.Κατσίρης η μπάλα έξω.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ : Καβαλιώτης, Μ.Σουκούλη, Πατσάκος, Κατσίκας, Καρνιάτης, Σ.Λιγνός, Νάκος, Κουτράκος, Δ.Λιγνός, Τζανετάκος, Γκ.Σουκούλη (65’ Καμπουρελάκος)

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ : Κατσαούνης, Γ. Διαμαντής (74’ Μπούρης), Λαζάρου, Ν.Κατσίρης, Κιρβαλίτζε, Αν.Διαμαντής, Αντωνιάδης, Γιάννος, Σαρρής (46’ Καραγκούνης), Κοσμάς (84’ Γάτσιος), Β.Κατσίρης.

(πηγή: sports.argonaufplia.gr)