Γουρνάς: Κανείς δεν είναι αδιάφορος!

Γουρνάς: Κανείς δεν είναι αδιάφορος!

Η Θήβα έχει ήδη πανηγυρίσει την άνοδο, όμως ο τεχνικός της ΑΕ Ιστιαίας υποστήριξε πως αυτό δεν σημαίνει κάτι.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/06/2016

Το θετικό ξεκίνημα στον 7ο όμιλο των μπαράζ και η συγκέντρωση εννέα βαθμών μέχρι και την 4η αγωνιστική, αποδείχθηκε πως δεν είναι αρκετά για να δώσουν στην ΑΕ Ιστιαίας το ένα από τα δύο εισιτήρια της ανόδου. Η πρωταθλήτρια Εύβοιας είναι αναγκασμένη να φύγει από τη Θήβα με θετικό αποτέλεσμα, για να μην χρειαστεί να επενδύει σε «γκέλα» του Ολυμπιακού Λαμίας στο Καρπενήσι, όπου την ίδια ώρα θα αντιμετωπίζει τον τοπικό και ουραγό Αίολο. Ακόμη και η ισοπαλία θα της φανεί αρκετή, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους πρωταθλητές Φθιώτιδας η ομάδα της Ιστιαίας θα καταλάβει τη 2η θέση. Ωστόσο, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στην πόλη τη νομού Βοιωτίας απέναντι στους πρωτοπόρους, ασχέτως αν οι τελευταίοι θα είναι βαθμολογικά αδιάφοροι. Αυτό υποστήριξε και ο Θανάσης Γουρνάς, μιλώντας στο pamebala.gr.

«Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, πρέπεινα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, που θα μας δώσει το εισιτήριο. Η Θήβα είναι μία καλή και σημαντική ομάδα, με εμπειρία από τα μπαράζ στα οποία συμμετείχε και πέρσι, τη σεβόμαστε, όμως έχουμε πιο ισχυρό κίνητρο για να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα» προλόγισε ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕ Ιστιαίας, για να αποκριθεί μετά από σχετική ερώτηση πως δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο το γεγονός ότι η Θήβα έχει ήδη ανέβει: «Κανένας δεν είναι αδιάφορος στο ποδόσφαιρο. Οταν παίζεις, θέλεις πάντας να κερδίζεις! Είναι λογικό η Θήβα να παίξει για την ομάδα της. Οπωσδήποτε δεν έχουν κίνητρο, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Σημασία έχει να κοιτάξουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Τέλος, ο Θανάσης Γουρνάς σχολίασε, μετά από σχετική ερώτηση: «Είναι δυνατόν να μην υπάρχει άγχος; Σίγουρα υπάρχει άγχος για ένα τέτοιο παιχνίδι! Θα προσέξουμε να είμαστε δυνατοί και ουσιαστικοί».