Νταμπίζας: Περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει!

Νταμπίζας: Περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει!

Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία του Μακεδονικού Αγ. Παντελεήμονα λίγο πριν την τελευταία... απόπειρα των πρωταθλητών Φλώρινας για άνοδο.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/06/2016

Ρεαλιστικά οι πιθανότητες του Μακεδονικού Αγίου Παντελεήμονα για εκπλήρωση της υπέρβασης, όπως χαρακτηρίζεται η άνοδος στη Γ' Εθνική, είναι επιεικώς ελάχιστες. Ούτε να κάνει διπλό στον Φούφα είναι εύκολο, ούτε να χάσει βαθμούς η ΑΕ Ποντίων στην έδρα της από τον ουραγό Μ. Αλέξ. Καλλιθέας, ο συνδυασμός των οποίων απαιτείται για να «κλέψει» το εισιτήριο η πρωταθλήτρια Φλώρινας. Παρ' όλα αυτά, ο Στέλιος Νταμπίζας ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο, εκφράζοντας πάντως την περηφάνια που νιώθει για όσα έχει ήδη καταφέρει π Μακεδονικός!

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ελπίζουμε σε μία γκέλα του Βατόλακκου και, παράλληλα, να κερδίσουμε εμείς μέσα στον Φούφα. Βέβαια, όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο, παρ' όλα αυτά εμείς θα παλέψουμε» τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Μας στοιχίζει σε αυτή τη διαδικασία το πολύ μικρό ρόστερ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παίξαμε δύο φορές πλέι οφ μέσα σε ενάμιση μήνα, μία για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας και μία για τα μπαράζ. Είχαμε τραυματισμούς από τα συνεχόμενα παιχνίδια και, έτσι, αναγκαστήκαμε να παίζουμε με παιδιά στη βασική ενδεκάδα που ήταν τραυματίες».

Στον επίλογό του ο τεχνικός του Μακεδονικού σημείωσε: «Αυτό που μένει, είναι πως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και χαρούμενοι για όσα έχουμε καταφέρει. Δεν συζητούσαμε για Γ' Εθνική όταν ξεκινήσαμε, όμως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και φτάσαμε να διεκδικούμε την άνοδο μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Μένει το συναίσθημα της επιτυχίας! Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα».