Κατσούλης: Μοναδική προσπάθεια!

Κατσούλης: Μοναδική προσπάθεια!

Ο τεχνικός της ΑΕ Εργαζομένων ΙΝΚΑ μίλησε στο pamebala.gr με αφορμή την επίτευξη της ανόδου.

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 02/06/2016

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία στον 14ο όμιλο των μπαράζ ομάδας με την ονομασία «ΑΕ Εργαζομένων ΙΝΚΑ», ακόμη περισσότερη αίσθηση όμως δημιούργησε η επίτευξη της ανόδου στη Γ' Εθνική! Επιτυχία, ασφαλώς, που δεν ήρθε τυχαία... Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η τοποθέτηση ενός ανθρώπου που έζησε από μέσα τους τελευταίους μήνες την προσπάθεια, κατέχοντας ένα νευραλγικό πόστο με αρκετές ευθύνες, μάλλον τις περισσότερες στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Γιάννης Κατσούλης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τον Γενάρη και κατάφερε να οδηγήσει την πρωτότυπη αυτή ομάδα στην κατάκτηση της ανόδου στη Γ' Εθνική! Ο 49χρονος τεχνικός είπε τα καλύτερα λόγια στο pamebala.gr για την «ομάδα των σούπερ μάρκετ», σχολιάζοντας και την παρουσία της στον 14ο όμιλο των μπαράζ, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

«Η ομάδα αυτή αποτελεί μία μοναδική προσπάθεια και σίγουρα πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έλειπε μία τέτοια προσπάθεια, πάνω απ' όλα γιατί περιλαμβάνει πολύ ήθος και αξιοπρέπεια» σχολίασε στον πρόλογό του ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τις τύχες του συλλόγου, οργάνωσαν πολύ καλά τα πράγματα. Δεν είναι τυχαίο που ήρθε αυτή η πολύ σπουδαία επιτυχία για μία ομάδα έξι ετών».

Εστιάζοντας στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Κατσούλης σημείωσε: «Υπήρχε ο στόχος για το πρωτάθλημα και καταφέραμε να τον πετύχουμε! Είχαμε πολλή διάθεση, ενέργεια, ικανότητα και ενότητα, κάτι που φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τρεις σπουδαίες ομάδες και αυτό είναι κάτι που ανεβάζει την αξία της επιτυχίας των παιδιών και της ομάδας».