×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Θύελλα Ραφήνας: Πάρτι την Κυριακή, πάρτι και την Τετάρτη!

Θύελλα Ραφήνας: Πάρτι την Κυριακή, πάρτι και την Τετάρτη!

Την Κυριακή το πρώτο... χειροκρότημα των θριαμβευτών, οι εκδηλώσεις για την άνοδο θα κορυφωθούν στο «Πανηγύρι της Ανάληψης» που θα γίνει στην φυσική έδρα της ομάδας (παλιό γήπεδο Διασταύρωσης) την Τετάρτη 8 Ιουνίου

από
στις 02/06/2016

Το Δ.Σ. του συλλόγου Α.Π.Ο.  ΘΥΕΛΛΑ  ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ  ΡΑΦΗΝΑΣ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα πρωταθλητριών Ε.Π.Σ. ,  περιόδου 2015-16  με την ΖΩΦΡΙΑ  που θα γίνει την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016 και ώρα 17.00 μ.μ. και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους αθλητές και τους προπονητές μας που έχουν ήδη και μαθηματικά εξασφαλίσει την άνοδο της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική.

     Για τον λόγο αυτό το μέλος του συλλόγου  και χορηγός μας κος Μιχάλης Λουκάτος φρόντισε να «ομορφύνει» το γήπεδο ντύνοντας το στα χρώματα μας, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

    Παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών της ακαδημίας να φέρουν τα παιδιά τους να δουν από κοντά στιγμές που ευχόμαστε να ζήσουν και εκείνα στην αθλητική τους διαδρομή και να αποθεώσουν τα ινδάλματά τους, ντυμένα στα χρώματα του συλλόγου μας και να συμμετέχουν στην φιέστα (γενική είσοδος εκτός των παιδιών 5€) .

     Οι εκδηλώσεις για την άνοδο θα κορυφωθούν στο «Πανηγύρι της Ανάληψης» που θα γίνει στην φυσική έδρα μας (παλιό γήπεδο Διασταύρωσης) την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 21.00 μ.μ., στην οποία η Δημοτική μας αρχή θα βραβεύσει τους συντελεστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις, όπως επίσης τα καθιερωμένα πλέον σουβλάκια και μπύρα.     

     Από την επόμενη μέρα κιόλας θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο έτσι ώστε να έχουμε μια αξιόλογη πορεία και στην νέα μας πρόκληση.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Το Δ.Σ.