Στη Γ' Εθνική με «6 στα 6» η Ρόδος!

Στη Γ' Εθνική με «6 στα 6» η Ρόδος!

Η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου έσπασε όλα τα κοντέρ, μετά και την επικράτηση επί του Πανθηραϊκού (2-1).

από Δημήτρης Θεοδώρου
στις 04/06/2016

Την κυριαρχία της στον 10ο όμιλο επισφράγισε με τον πλέον εμφατικό τρόπο η Ρόδος, βάζοντας τον επίλογο που άρμοζε στην εξαιρετική της κούρσα στα μπαράζ! Η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου επικράτησε και του Πανθηραϊκού, στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγο και άνοιξε την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής, παίρνοντας τη νίκη με 2-1, για να πετύχει την άνοδό της στη Γ' Εθνική με τον πιο πανηγυρικό τρόπο! Το σύνολο του Σάββα Ορφανίδη έκανε στο «6 στα 6» και έδωσε το έναυσμα για τη γιορτή που λαμβάνει χώρα μετά το τελευταίο σφύριγμα στο δημοτικό στάδιο Ρόδου. Εξίσου πανηγυρικό, ωστόσο, είναι το κλίμα και στις τάξεις του Πανθηραϊκού, ο οποίος επίσης έχει κατακτήσει την άνοδο στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του. Οι πρωταθλητές Κυκλάδων δεν ευτύχησαν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου αγώνα, παρ' όλα αυτά το... κακό ήταν μικρό.

Οι Ροδίτες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο! Στο 5' ο Παυλίδης εκμεταλλεύθηκε τη σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αρχοντούλης με προβολή μετά από κόρνερ του Δελαπόρτα έγραψε το 2-0. Λίγο έλειψε στο 15' να σημειωθεί και τρίτο τέρμα από πλευράς γηπεδούχων, όμως το ψηλοκρεμαστό σουτ του Δελαπόρτα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, για να περάσει η μπάλα άουτ. Η ομάδα της Σαντορίνης αντέδρασε, μείωσε στο 31' με φάουλ του Φύτρου, είχε κάποιες καλές στιγμές για να φτάσει και στην ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφερε. Το τελικό 2-1 βρήκε τη Ρόδο να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στα μπαράζ μόνο με νίκες.

Διαιτητής ήταν ο Γκάμαρης (Αθηνών), με βοηθούς τους Πριόνα και Τσιφλάκο (Εύβοιας).
ΡΟΔΟΣ (Σάββας Ορφανίδης): Κεφάλας, Καντιμοίρης, Ορφανίδης (66' Αξιώτης), Θεοδοσίου (28' λ.τρ. Νικήτας), Τζιβίλογλου, Καλημέρης (81' Μπιγκό), Δελαπόρτας, Αρχοντούλης, Ιμεραλιλάι, Ευγενικός, Παυλίδης
ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Γιώργος Αρχοντάκης): Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας (87' Γ. Περιάλης), Μηνδρινός (90' Ματσιώτας), Αγοραστός, Λούκας, Φύτρος, Περιάλης, Στρατηγάκης, Γκουτσούλας, Ζώνας (63' Αρβανίτης).

(Πηγή: news12.gr)

 

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 13:03