×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 546

Φινάλε... όνειρο με χατ-τρικ του Βαζέχα η Θύελλα Ραφήνας!

Φινάλε... όνειρο με  χατ-τρικ του Βαζέχα η Θύελλα Ραφήνας!

Οι Λιγνιτωρύχοι ολοκλήρωσαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ιδανικά, αφού επικράτησαν 3-0 της Ζωφριάς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ικανό φορ

από
στις 05/06/2016

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΖΩΦΡΙΑ 3-0

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος της Θύελλας δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοιο φινάλε στη σεζόν, με πρωτάθλημα (ΕΠΣΑΝΑ) και πανηγυρική άνοδο στη Γ' Εθνική... Οι Λιγνιτωρύχοι ολοκλήρωσαν ιδανικά την Κυριακή (5/6) τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, αφού στο πλαίσιο της 6ης (και τελευταίας) αγωνιστικής των μπαράζ επικράτησαν 3-0 της Ζωφριάς και μάλιστα χωρίς να φορτσάρουν.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Πέτρου Τσιγκούλη, που τερμάτισε αήττητη στην κορυφή του 11ου ομίλου με 14 πόντους, χωρίς να δεχτεί γκολ -11-0 παθητικό- (!), πήρε θριαμβευτική άνοδο στη Γ' Εθνική και αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα πανηγύρισε την επιτυχία της σε εορταστικό κλίμα. Η φιέστα, βέβαια, ως γνωστόν θα γίνει την Τετάρτη όπου εκεί θα έχουμε απονομές μεταλλίων και Κυπέλλου.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Θύελλα έφτασε στην άνετη επικράτηση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αρκάδιο Βαζέχα που πέτυχε χατ-τρικ (42', 84', 89'), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 18' με τον Ζέκιο.

Δοκάρι ο Ζέκιο, γκολ ο Βαζέχα, μεγάλη επέμβαση ο Πάντος!

Ας τα πάρουμε από την αρχή, όμως, σε ένα ματς όπου έμεινε μακριά από σκοπιμότητες. Τόσο η Θύελλα όσο και η Ζωφριά έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο και είδαμε φάσεις εκατέρωθεν,με τους παίκτες του Τσιγκούλη πάντως να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας στο... ρελαντί. Οι γηπέδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 18', αλλά σε σουτ του Ζέκιο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Η υπεροχή της Θύελλας απέφερε καρπούς στο 42', όταν ο Βαζέχα εκμεταλλεύτηκε λάθος γύρισμα του Παπάζογλου στον τερματοφύλακα και με εύκολο πλασέ έκανε το 1-0! Λίγο αργότερα, ωστόσο, η Ζωφριά έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όταν ο Σταμούλης έπιασε σουτ στην κίνηση, αλλά ο Πάντος με δύσκολη επέμβαση κράτησε το 1-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου...

Καθάρισε στο τελευταίο πεντάλεπτο...

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε αλλά το ματς δεν έχασε το ενδιαφέρον του... Τα άλλα δύο τέρματα, άλλωστε, σημειώθηκαν στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αρχικά είχαμε το 2-0 στο 86', όταν ο Μανουσάκης έκανε το γέμισμα, οι αντίπαλοι αμυντικοί αδράνησαν και ο Βαζέχα που πετάχτηκε στην πλάτη τους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ικανός επιθετικός ολοκλήρωσε το προσωπικό του σόου στο 89', όταν αξιοποίησε την εξαιρετική σέντρα του Χαρακτίδη και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Τσαγκαράκης (Χανίων), Γεωργακόπουλος-Ζερβάκης (Πειραιά).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Αράπης, Παπαδόπουλος (64' Μπαξεβάνης), Μανουσάκης, Στάφα, Ντόσκας (74' Γεωργιάδης), Χαρακτίδης, Ανδρεαδάκης, Ντε Ντέους (50' Αθανασόπουλος), Βαζέχα, Ζέκιο.

ΖΩΦΡΙΑ: Χρόνης, Σταμούλης, Σταγάκης (76' λ.τρ. Πράσινος), Χαρμπάλης, Ρεφενδάριος (48' Καραχάλιος), Παπάζογλου, Κουμουλίδης, Πολύζος, Πρισιμιτζής (65' Βλαχάβας), Γιεγιές, Πλατανιάς.

Τελευταία τροποποίηση: Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 19:56